Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Deportivo Santani: 2 - Club Guarani: 2 (Maç sona erdi) - Futbol Haberleri

        Deportivo Santani takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Gustavo Arevalos, Herminio Miranda, Richard Rodriguez, Jorge Aguilar, Osmar Molinas, Eduardo Aranda, Blas Diaz, Marcelo Gonzalez, Gonzalo Menendez, Luis Caballero, E. Ortellado

        Club Guarani takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Victor Centurion, Ismael Benegas, Jorge Morel, Miguel Guayuan, Andres Imperiale, Jorge Mendoza, Luis de La Cruz, Rodrigo Bogarin, Orlando Gaona Lugo, Pablo Velazquez, Rodney Redes

        Konuk takım 6. dakikada Rodrigo Bogarin ile 0-1 üstünlük sağladı. 34. dakikada Ismael Benegas, tabelayı 0-2 yaptı. Mücadelenin 43. dakikasında Deportivo Santani Jorge Aguilar ile skoru 1-2 yaptı. İlk yarı 1-2 sona erdi. İlk yarıda Club Guarani oyuncusu Luis De La Cruz sarı kartla cezalandırıldı. 46. dakikada Deportivo Santani oyuncusu Blas Diaz skoru 2-2 olarak değiştirdi.

        Club Guarani oyuncuları Victor Centurion, Jorge Morel ile Deportivo Santani oyuncusu Gustavo Cristaldo sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Mücadelenin ilk 45 dakikasında Deportivo Santani takımında E. Ortellado oyundan çıkarken Gustavo Cristaldo mücadeleye dahil oldu, Club Guarani takımında ise Rodney Redes çıktı, Ramon Martinez girdi. Maçın 2. yarısında Deportivo Santani takımında Marcelo Gonzalez ve Osmar Molinas oyundan çıkarken Gustavo Romero ve Hector Sanabria mücadeleye dahil oldu, Club Guarani takımında ise Orlando Gaona Lugo ve Rodrigo Bogarin çıktı, Claudio Aquino ve Rodolfo Gamarra girdi. Maç 2-2 bitti. Takımlar birer puan kazandı.

        Karşılaşmanın 38. dakikasında Club Guarani oyuncusu Andres Imperiale kırmızı kart gördü.

        373 kodlu maçta İddaa'da beraberlik bahisi oynayanlar 2.90 oran elde etti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ