Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Devran Çağlar kimdir, kaç yaşında ve nereli? Devran Çağlar ölüm sebebi nedir?

        Türk müziğinde bir döneme damgasını vuranDevran Çağlar, Maltepe’de yaşadığı rezidansta ölü bulundu.Acı haber Devran Çağlar'ın bu akşam sahne alacağı mekanın sosyal medya hesabından açıklandı. İşletmenin sahibi "Bugün sahnesi vardı. Kendisinden haber alamayınca evine gittik. İçeri girdiğimizde cansız bedeniyle karşılaştık" dedi. PekiDevran Çağlar kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşteDevran Çağlar'ın hayatına dair ayrıntılar...

        DEVRAN ÇAĞLAR KİMDİR?

        1 Ocak 1963 yılında Adana’da dünyaya geldi. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı. Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy’un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti.

        Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla tanınan Devran Çağlar 2000'li yılların başında cinsiyet değiştirme ameliyatı da olmuştu.

        Albümleri, Seni Unutamadım, Kırık Hançer, Sahte Sevgililer, Gönlüm Senindir, Gittin, Devran Çağlar 96, Öldürürüm Kendimi, Ayrıldık. Bir Kadın Yüzünden, İtirazım Var ve Acılar İçinde sinema filmlerinde de rol almıştır.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ