Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: 20 yaşındaki Burak feci şekilde can verdi - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, kontrolden çıkıp, devrilen otomobilin yola fırlayan sürücüsü Mehmet Burak Sırt (20), hayatını kaybetti. Kaza, öğle saatlerinde, Antalya- Burdur yolunun 22'nci kilometresinde meydana geldi. Mehmet Burak Sırt'ın kullandığı 07 AJU 925 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, yolun karşı şeridine devrildi. Sırt ise araçtan yola fırladı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi.

        ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

        Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Sırt'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazayı haber alarak, bölgeye gelen sürücünün babası Şaban ve annesi Emine Sırt ile yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. Gencin cansız bedeni, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

        SON YOLCULUĞUNA ASKER ŞALIYLA UĞURLANDI

        Kullandığı otomobilin hakimiyetini kaybetmesinin ardından trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Burak Sırt'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesi ve yakınları tarafından adli tıp kurumu morgundan alındıktan sonra Döşemealtı İlçesi Ekşili Mahallesi'ne getirildi. İlk olarak evinin önüne getirtilerek ailesi ve yakınlarından helallik alınan gencin cenazesi, öğle namazından sonra mahalle mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Yakın zamanda askere gitmeye hazırlanan talihsiz gencin tabutunun üstüne 'O şimdi asker' yazılı şal örtüldü.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ