Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Dikkat çektiği kazalar kendisini de hayattan kopardı! - Güncel haberler | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son yıllarda artan ölümlü bisiklet kazalarına bir yenisi daha eklendi.

        Beycan Üçkardeş'in haberine göre geçtiğimiz günlerde bisiklet kazalarına tepki göstermek için yüzlerce bisikletliyle birlikte ‘Sessiz Sürüş’ gerçekleştiren Halit Kırelli de kazada can verdi.

        OTOMOBİL ARKADAN ÇARPTI

        Kaza Adnan Menderes Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Bisikletiyle seyir halinde olan Kırelli’ye, aynı yönde aşırı hızla geldiği iddia edilen otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kırelli, havada takla atarak yol kenarındaki başka bir aracın arka tamponuna savruldu.

        REKLAM

        Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan Kırelli için çevredekiler sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kırelli’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        BİSİKLET CAMİASI YASTA

        Kentte bisiklet camiası tarafından çok sevilen “İhtiyar” lakaplı 63 yaşındaki Halit Kırelli’nin ölümünün ardından Mersin Bisiklet Derneği başta olmak üzere birçok bisiklet derneği ile bisikletsever, yaşanan kazalara bir kez daha tepki gösterdi. Sosyal medya paylaşımında bulunan çok sayıda kişi, trafikte bisikletlilere dikkatli olunması konusunda farkındalık çağrısında bulunarak üzüntülerini dile getirdi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ