Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selim KAYA/DİYARBAKIR, (DHA)DİYARBAKIR'da S.B., bar çıkışında karşılaştığı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin tabancayla ateş etmesi sonucu yüzünden yaralandı. Hastanede tedaviye alınan S.B.´nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. 

        Olay, gece saatlerinde Yenişehir ilçesi Yenişehir Mahallesi Ali Emiri 5'inci sokakta meydana geldi. Sokakta bulunan bardan çıkan S.B., karşılaştığı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin tabancayla ateş etmesi üzerine yüzünden yaralandı. S.B. kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi´ne götürülen S.B.´nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Olay yerinde 4 mermi çekirdeği bulan polis, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Diyarbakır Selim KAYA

        2022-12-25 23:32:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler