Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda, 30 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde diğer birimlerin de desteğiyle merkez ve ilçelerde uyuşturucunun önlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

        Uyuşturucu ticareti yapan, nakleden ve kullanan kişilere yönelik 22-29 Eylül'de yapılan 130 operasyonda, 56 uyuşturucu nitelikte hap, 79 kilogram skunk ve 19 kilogram esrar ele geçirildi.

        Operasyonlarda, 30 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler