Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havaların ısınmasıyla birlikte ilaçlama çalışmalarına başlayacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl ilaçlama biriminde geçici işçi statüsünde çalışan ve iş akitlerinin dolmasıyla çıkışları yapılan 146 personel, tekrardan işbaşı yaptı.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden ve belirli hastalıkların önüne geçmek amacıyla sivrisinek, karasinek, yakarca, kene gibi vektör taşıyıcı ile akrep gibi zararlıların popülasyonlarına karşı 17 ilçede gerçekleştireceği ilaçlama çalışmalarının planlamasına başladı. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın kent genelinde yürüteceği ilaçlama çalışmaları kapsamında Veteriner İşleri ve Halk Sağlığı Şube Müdürlüğü İlaçlama Birimi’nde 9,5 aylık süreyle geçici işçi statüsünde çalışmakta iken 31 Aralık 2020 ve 31 Ocak 2021 tarihinde çıkışları verilen 146 personel dün itibariyle yeniden işbaşı yaptı.

        146 personel Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçenin tüm mahallelerinde zararlı vektörlere karşı yürüteceği ilaçlama çalışmalarında görev alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler