Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Doğa Rutkay'ın ikizleri 3 yaşında: Başıma gelen en güzel şeylersiniz - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2014 yılında Kerimcan Kamal ile nikah masasına oturmuş, 2018'de de Piraye ve Rutkay Kerim'i kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Çiftin ikiz çocukları önceki gün 3 yaşına bastı.

        2

        Sosyal medya hesabından duygusal bir yazı kaleme alan Doğa Rutkay, doğumdan sonra hastane odasında oğlu, kızı ve eşi ile birlikte çekilen bu fotoğrafı yayınladı. Rutkay, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

        Evlatlar bugün 3 yaşında oluyor... O günü her düşündüğümde, "Ben bu işin altından nasıl kalkacağım" diyordum. Bu ikisi nereden çıktı? Bilgim yetecek mi, Tecrübem yok. Okuduklarım yetecek mi, sabrım var mı, aynı anda nasıl emzireceğim, nasıl yedireceğim, nasıl yıkıyacağım? Sevgim, ilgim aynı anda ikisine de yetecek mi? Beni severler mi acaba?

        3

        "ANNENİZ ASLAN GİBİ ARKANIZDA!"

        Şimdi bakıyorum da Allah sabrını da veriyor o tarifsiz deli gücünü de... Sanki bir hazır kodla aldım kucağıma, o gündür de sanki bitmeyen bir pilli bebek gibi peşlerinden koşuyorum... Düşünmekten çok, o an her konuda eyleme geçmek işe yarıyor. Korkmadan, tereddüt etmeden "Yürü ya kulum" dedikçe açılıyor sayfalar... Piraye ve Rutkay Kerim, başıma gelen en güzel şeylersiniz, babanızla birlikte tabii... Anneniz aslan gibi arkanızda! Özgür olun, çılgın olun, meraklı olun, iştahlı olun, gerisini ben hallederim. İyi ki doğdunuz.

        4

        "BAHTINIZ GÜZEL OLSUN"

        Kerimcan Kamal da yakın arkadaşlarının da bulunduğu aile pozlarını, "Piraye ve Ruti... 3. yaşınıza girdiniz... Doğan büyüyor... Hayat, güzel insanlar çıkarsın karşınıza. Bahtınız güzel olsun tüm dünyadaki çocuklarla. Harika bir gündü." notuyla yayınladı. Çiftin paylaşımları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        5

        "EVLENMEK BENİM İÇİN ZİNCİRE VURULMAKTI"

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde samimi açıklamalarda bulunan Rutkay, "Kerimcan'ı görene kadar evlilik hissi bana hiç gelmemişti" demişti. Ünlü oyuncu, "Lise 2'den beri kendi evinde yaşayan biri olarak, evlenmek benim için büyük bir zincire vurulmaktı" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "KAFAMDA HİÇ 'ÇOCUK' DÜŞÜNCESİ YOKTU"

        Doğa Rutkay, "Aşkımız başladığında kafamda hiç çocuk düşüncesi yoktu. Zaten çiftlere, bebek baskısı yapmak bana göre terör ama Kerimcan 'Sen artık anne olmalısın’ deyince, kendimi emzirirken hayal ettim ve 2-3 ay sonra hamile kaldım" şeklinde konuşmuştu.

        7

        "ANNEM VE BABAMA MİNNETTAR KALACAĞIM"

        İşte Rutkay'ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

        * Flört konusunda çok şanslıydım. Genç kızlığımın keyfini yaşadım.

        * Ömrümün sonuna kadar annem Nuran Duru ve babam Rutkay Aziz'e minnettar kalacağım. Çünkü iyi bir evlilik yapabilmemin, eşime olan düşkünlüğümün tüm sebebi annem... Öfke dolu bir kız yetiştirmedi.

        8

        "BAŞININ ETİNİ YEMEM"

        * Çocuk yaşımda yaralar nasıl sarılır annemden öğrendim. Dolayısıyla felaketler beni deviremedi. Fırtınayı nasıl yöneteceğimi çok iyi biliyorum.

        * Kerimcan’a dair yaşanan olumsuz şeyleri bir daha hatırlamam. Konuşur ve üzerini kapatırız. Sonra dırdır edip, başının etini yemem.

        9

        "EVİMİZDE TEKNOLOJİ YASAK!"

        Doğa Rutkay, daha önce de ikiz çocukları Rutkay Kerim ve Piraye'yi geleneksel yollarla büyüttüğünü dile getirmişti.

        Oyuncu, "Onlarla geçirdiğim vakit çok kıymetli ve elime ne telefon, ne de başka bir şey alıyorum. Zaten evimizde teknoloji yasak! Biz nasıl büyüdüysek, anneannem bana ne öğrettiyse, aynılarını yapıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ