Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Doğa Rutkay Kamal: İngilizce konuşan dadıya karşıyım - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Doğa Rutkay, 2014 yılında Kerimcan Kamal ile evlenmiş, geçtiğimiz temmuz ayında da ikiz bebekleri Rutkay Kerim ve Piraye’yi dünyaya getirmişti.

        2

        Doğa Rutkay Kamal, 2. Sayfa programına katıldı. Samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, merak edilenleri anlattı. İşte Rutkay'ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

        3

        "ÇOCUKLUĞUMDAN ÖRNEK ALIYORUM"

        - Televizyon, telefon ve tabletin doğru olmadığını düşünüyorum. Yemek yerken ellerimizde kukla oluyor. Ben çocukluğumdan örnek alıyorum.

        4

        - Her sabah çıkıyor mutlaka bir ağacı, çiçeği yada yaprağı uzun uzun anlatıyorum. Onları görünce sarılacağız, çimlere dokunacağız, güneşe bakacağız... Ben de böyle büyüdüm. Ne şansıyım ki, eşim de öyledir... Onları böyle büyütüyorum.

        5

        - Ben Ankara'nın Olgunlaşma Enstitüsü'nde anaokuluna gittim. Maddi durumumuz olmadığı için annemle babam beni oraya vermişti.

        6

        "İNGİLİZCE KONUŞAN DADIYA KARŞIYIM"

        - Dadılara para vermekten ziyade onlar için birikim yapıyorum. Kimisi İngilizce konuşan bir dadı alıyor. Ben ona da karşıyım. Benim ana dilim Türkçe, Türkiye'de yaşıyorum. Onların da önce bizim dilimizi konuşmalarını istiyorum. Belki anaokulunda İngilizce ders aldırabilirim.

        7

        "ÇOCUKLARIMI DEVLET OKULUNA GÖNDERMEYİ İSTİYORUM"

        - Devlet okuluna göndermeyi çok istiyorum. Hiç karşı değilim. Ben kolejde okudum, özel okullarda okudum ama ben bursluydum. Keşke benim çocuklarım da öyle bir efor sarf etseler.

        8

        "24 KİLO VERDİM"

        - Ben doğuma giderken 98 kiloydum. Benden 2 tane daha vardı. Hep beraber doğuma gittik. 24 kilo verdim. İyi beslendim ve bol bol yürüdüm.

        9

        "NE SAÇMA SESLER ÇIKARDIM"

        Sosyal medya hesabından ikiz çocukları Rutkay Kerim ve Piraye ile fotoğraflarını yayınlayan Rutkay, geçtiğimiz günlerde kızı ile bu eğlenceli karesini yayınlamıştı. Rutkay, paylaşımına şu notu düşmüştü:

        'Anne' her türlü akıllılık dışında her türlü şapşallığı da yapandır. Aynaya baksın diye çıkardığım saçma sesleri bir duysanız... Günaydın. Piraye, iki gözümün çiçeği...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ