Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Dr. Kerem Kınık: 'Recep İvedik ' olsa gelirdi

        Şahan Gökbakar: Seni unuttum zannetme yakışıklı. Babaaaam, dedeeeeem, öğretim görevlim, afette çadır ve konserve satanım...

        .png
        .png

        Dr. Kerem Kınık: Şahan, gelsene afet bölgesine. Birlikte depremzede vatandaşlarımıza hizmet edelim. Bak ben 40 günde bölgede 15 bin kilometre yol yapmışım. İnan kaba - saba da olsa içinde insaniyet ve vicdan taşıyan 'Recep İvedik', gerçek hayatta yaşasaydı o gelir, bizimle birlikte hizmet eder; çorba, yemek dağıtırdı. Haydi gel sahaya, dertleşiriz biraz.

        Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık ile Şahan Gökbakar arasında sosyal medya üzerinden atışma devam ediyor.

        REKLAM

        Dr. Kerem Kınık, Şahan Gökbakar'ın "Seni unuttum zannetme yakışıklı" ile başlayan paylaşımına "Şahan, gelsene afet bölgesine. 'Recep İvedik', gerçek hayatta yaşasaydı o gelir, bizimle birlikte hizmet ederdi" içerikli paylaşımla cevap verdi.

        Şahan Gökbakar, bunun üzerine yeni bir paylaşımda bulunarak Dr. Kerem Kınık'a "Kerem bey, afet bölgesine hizmet etmek, sahada olmak benim işim değil. Senin işin. Ben maddi ve ayni yardımı yapıyorum, çocuk okutuyorum. 'Recep İvedik'e gelince! Eğer gerçekten olsa ve senin afette çadır sattığını duysaydı vay ya, offf!! Anladın sen onu. Onurlu ol, istifa et!" şeklinde cevap verdi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ