Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce’de yerli imkanlar ile üretilen elektrik araca Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat hayran kaldı. Seri üretimi devam eden ve yollardaki yerini alan Volta V1 model elektrikli aracı Bakan Bolat incelemesinin ardından imzaladı.
        Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Düzce’ye gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat elektrikli bisiklet ve motosiklet alanındaki tecrübesini dört tekerlekli araç segmentine taşıyan Volta Motor tarafından tamamı yerli mühendisler tarafından tasarlanan ve geliştirilen yüzde 100 yerli, dört tekerlekli elektrikli aracı inceledi.
        Volta Motor Kurucuları Mustafa İnci ve Fatih Bayraktar, Bakan Bolat’a araç hakkında bilgiler verdi.
        Yerli üretim Volta V1 model elektrikli araç hakkında bilgi alan Bakan Bolat, aracı imzaladı.
        Düzce Valisi Mehmet Makas, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, AK Parti Düzce il Başkanı Hasan Şengüloğlu’da Bakan Bolat’a eşlik etti.
        13.5 kilowata sahip araç 96 volt 100 amperlik bataryası bulunuyor. Yaklaşık 100130 kilometre menzil imkanı sunabiliyor ve araç maksimum 75 km/saat hıza çıkabiliyor. Ev tipi elektrik ile şarj edildiğinde bataryası 3,5 saat gibi bir sürede dolan Volta V1’i 16 yaşından büyük herkes A ve B sınıfı ehliyetle rahatlıkla kullanılabiliyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler