Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

        Gencan, Meriç Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen buluşmada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin her zaman yol gösterici olduğunu söyledi.

        Öğretmenlerin kendisine Atatürk İlke ve İnkılapları'na sahip çıkmak, Cumhuriyet'in ışığından ve izinden yürümek, adaletli, sorgulayıcı ve vicdanlı olmak gibi değerleri kazandırdığını ifade eden Gencan, "Öğretmenlik, belki de mesleklerin en onurlusu, mesleklerin en değerlisi." dedi.

        Bir çocuğun çizdiği hayat yolunda, kariyer yolculuğunda ve iyi bir insan olma serüveninde her öğretmenin büyük katkısı bulunduğunu vurgulayan Gencan, tüm öğretmenlere emekleri için teşekkür etti.

        Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Arif Akpınar da söz alarak tüm öğretmenlerin gününü kutladı ve organizasyon için Gencan'a teşekkür etti.

        - Öğretmenler ve öğrenciler sahnede buluştu

        Edirne'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Akmercan İmam Hatip Ortaokulunda program düzenlendi.

        Okulun fuaye salonunda gerçekleştirilen program, şehit öğretmenler için Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

        Ardından öğrenciler "Dünyanın Bütün Çiçekleri" adlı şiiri okudu.

        Daha sonra öğretmen ve öğrencilerden oluşan koro, "Mağusa Limanı" ve "Benim Adım Öğretmen" başta olmak üzere çeşitli eserleri seslendirdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler