Teknik Yapı, Batı Ataşehir’de Deluxia Palace ve Deluxia Suits projelerinin ardından Deluxia Dragos ile Maltepe’de konumlanıyor. “Deluxia” markası, her iki örnekte de 2 bloktan oluşan residence dairelerden oluşuyor. Maltepe Dragos’ta ise, iki blok algısı devam etse de giriş, orta çekirdekte yer alan resepsiyon, lobi, yolcu-yangın-servis asansörleri, yangın merdiveni gibi servis hizmetlerinin iki blok tarafından ortak kullanılması projeyi tek bir bloka dönüştürüyor. Arazi formunun zorluğuna rağmen 25 katlı iki blokun, manzarayı kucaklayan formu ve modern hatları dikkat çekici. Her iki kanatta da uç noktalardaki elips hatlar kat bahçeleri ile bitiriliyor. İki kütle arasında yükselen orta çekirdeğin üst kotları da stüdyo dairelerin kat bahçeleri olarak kütleye yansımış. Dairelere özel teraslar yanı sıra tesisat boşluklarının olduğu katlarda hatlar kat bahçeleri ile bitiriliyor. İki kütle arasında yükselen orta çekirdeğin üst kotları da stüdyo dairelerin kat bahçeleri olarak kütleye yansımış.
Dairelere özel teraslar yanı sıra tesisat boşluklarının olduğu katlarda ortak kullanıma açılmış teraslar sunuluyor.
500 DAİRE FARKLI SEÇENEKLER
Deluxia Dragos’ta 500 daire, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Metrekare farkları ve teras kullanımı ile çeşitlenen konutların hepsi residence hizmetleri alabiliyor. En üst kotta yer alan daireler diğerlerinden ayrışıyor. Ayrıca projede özel birkaç daire de bulunuyor. Tüm bu çeşitlilik içinde dairelerin çok büyük bir bölümü deniz manzaralı. Açık yüzme havuzu dışında binanın zemin kotunda tüm çevresini saran süs havuzları binaya yaklaşım için doğal bir set oluşturuyor. Geçici park dışında otoparkların hepsi zemin kotun altında. Bodrum katta yer alan spor merkezi bahçe bağlantısıyla dış mekânlardaki sosyal aktiviteleriyle birleşiyor. Sakin tek blok yapısının aksine Dragos Deluxia heybetli görüntüsüyle dikkat çekiyor.
ANADOLU YAKASININ DÖNÜŞEN SEMTLERİ
Kartal’da yeni yapılan dünyanın en büyük Adliye Sarayı bölgeye yeni bir ivme kazandırmış durumda. Firmalar E-5 hattına yakın lokasyonlardaki arazilerde bu ivmeyi destekleyecek konut projelerine imza atıyor. Deluxia Dragos, denize yakın, sahil yolu ile E-5 arasında, metro ulaşımı bulunan bir lokasyonda. Home-Ofis kullanımına olanaklı inşa edilen projenin % 65 oranında satışı tamamlanmış. Küçük dairelerin hukukçular ve hekimler tarafından yatırım, 3+1 dairelerin ise yeni konut olarak aileler tarafından oturum amaçlı tercih edildiği belirtiliyor.