Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam İşCep Android uygulaması yeniden tasarlandı - İş-Yaşam Haberleri

        Monitise tarafından Google Material Design dili kullanılarak tasarlanan İşCep Android uygulamasının son sürümü, yeniden tasarlandı. Türkiye İş Bankası’nın İşCep Android uygulaması, Monitise tarafından yeniden tasarlandı.

        İşCep günümüz Android işletim sistemine özgü Google Material Design (materyal tasarım) dili ile, Türkiye’de materyal design prensiplerinin baştan sona uygulandığı ilk bankacılık uygulaması oldu.

        Yeni tasarımı ile İşCep Android 3.0.0 kullanıcıları ana ekranda finansal durumum, ödemelerim, kartlarım ve kısa yollarım alanlarını görebiliyor, kısa yollarım ekranını kendi tercihlerine göre ekleme çıkarma işlemlerini yaparak kişiselleştirebiliyor. Kullanıcı aynı zamanda işlemlerinin sonunda aynı ekrandan işlem detayını ve dekontunu da görüntüleyebiliyor. Uygulamanın animasyonlarla zenginleştirilmiş arayüzü, kullanıcıya favori kısa yol tuşlarını seçme olanağı sunarken, hızlı işlem yapmayı sağlıyor.

        İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, İşCep uygulaması ve yeni Android tasarımı ile ilgili şu görüşü paylaştı:

        “Hızla değişen müşteri tercih ve davranışlarını yakından izleyen bir banka olarak Android işletim sistemli cihazlara uyumlu İşCep uygulamamızı en son teknoloji ve trendlere uygun olarak baştan yarattık. Mobil teknolojiler alanında öncü Monitise işbirliğiyle yenilenen İşCep Android 3.0.0 uygulamamızla müşterilerimizin tüm dijital temas noktalarımızda benzer deneyimi yaşamasına imkan sağlarken, hem görsel hem işlevsel olarak en iyi mobil bankacılık deneyimini yaşatmayı amaçladık.

        Monitise COO’su Fırat İşbecer ise konuyla ilgili açıklamasında, “Türkiye’nin köklü ve lider bankası Türkiye İş Bankası’nın müşterilerine her zaman en iyisini sunma vizyonuna paralel olarak geliştirdiğimiz bu arayüzde, günümüzün en modern ve yenilikçi dilini kullandık. Origami sanatından ilham alan Material Design, uygulamalar arasında ve uygulama içerisinde bir düzen ve uyum sağlamayı hedefliyor. İşCep uygulamasının Android versiyonu için kullandığımız bu dil sayesinde kullanıcılar, uygulamanın arayüzü içerisinde daha hızlı dolaşabiliyor ve bir öğeye dokunduklarında ne olacağını öngörebiliyor.” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ