Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Tarafsız, ilkeli, güvenilirsiniz! - Makro Ekonomi Haberleri

        Bülent Eczacıbaşı ECZACIBAŞI HOL. YÖN. KUR. BŞK.

        BAĞIMSIZ BİR DURUŞU VAR

        Habertürk Gazetesi, sadece içeriğiyle değil, farklı yapısı ve kullandığı baskı teknolojisi ile de Türk okurunu yepyeni bir gazete

        ile tanıştırdı. Bir yılda ortaya koyduğu dinamik ve objektif haberciliği, olaylara farklı pencerelerden bakabilen vizyonu ve bağımsız duruşuyla haklı olarak beğenilen Habertürk’e nice yıllar diliyor, emeği olan herkesi kutluyorum.

        Ömer Yüngül VESTEL GRUBU İCRA KUR. BŞK.

        DİZAYNIYLA ÇOK BAŞARILI

        Gazeteciliğe yeni bir soluk kazandıran Habertürk Gazetesi’nin birinci yılını tüm Vestel ailesi adına yürekten kutluyorum. Araştırmacı ve etik

        habercilik anlayışı, seçkin dizaynı ve zengin içeriğiyle gazete okumayı keyif haline getiren Habertürk’ün, farklı bakış açılarını okuyucuyla buluşturan zengin yazar kadrosunu da beğeniyle takip ediyorum.

        Erman Ilıcak RÖNESANS YÖNETİM KURULU BŞK

        GÜÇ KAYNAĞIMIZ OLDU

        “Bilgi güçtür.” Özellikle bilgi kirliliğinin çokça yaşandığı 21. yüzyılda, cesaretli, güvenilir, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile, bizlerin günlük yaşamımızdaki en büyük yardımcısı ve güç kaynağı olan Habertürk Gazetesi’nin 1.yılını en içten dileklerimle kutlarım. Bu başarıya emeği geçen herkese de başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

        Ömer Görener BANVİT A.Ş.YÖNETİM KUR. BŞK

        KENDİNE HAS OKURU VAR

        Habertürk’ün, olaylara ve haberlere bakış açısı, kadrosu, yazıları ve kurulduğu günden itibaren izlediği farklı çizgisi ile alışageldiğimiz gazete formatının dışında bir formatla, bir yıl gibi kısa bir sürede kendine has, önemli bir okur kitlesi oluşturduğuna inanıyorum. Habertürk’ün bu başarıya ulaşmasında emeği geçen tüm ekibi kutluyorum.

        Hüseyin Erkan İMKB BAŞKANI

        OBJEKTİF YORUM FARKI

        Habertürk Gazetesi, bugüne kadar geçen bir yıllık süre içinde, kamuoyunu bilgilendirme politikası, olaylara çok yönlü yaklaşımı ve güçlü yazar kadrosunun objektif yorumları ile medya dünyasındaki yerini almıştır. Habertürk Gazetesi’nin finansal sektörde yaşanan gelişmelere getirdiği yapıcı eleştiriler, sektörü ilgilendiren konuların farklı bir bakış açısıyla değerlendirilmesine ve fikir zenginliği oluşmasına katkıda bulunmuştur.

        Vedat Akgiray SPK BAŞKANI

        GÜNDEMİ İYİ YAKALIYOR

        Habertürk Gazetesi’nin 1. yıl dönümünü kutluyorum ve nice başarılı yıllar diliyorum. Gerek zengin içeriği gerekse baskı kalitesi Habertürk’ün en övgüye layık özellikleri. Bizim açımızdan ise, ekonomi ekinin sermaye piyasaları konularını ele alışı ve zamanlı işleyişi çok faydalı olmaktadır. Eleştirebileceğim tek yön gazetenin fiziksel ağırlığı! Başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim.

        Haluk Sur ULI TÜRKİYE BAŞKANI

        KISA SÜREDE BENİMSEDİK

        Özellikle görsellik, boyut ve içerik olarak tatmin edici bulduğum gazetenin bu kısa süre içinde kendisini benimsettiğini ve takip edilir hale geldiğini düşünüyorum. Rahatlıkla tek başına bir gazete olarak değerlendirebileceğimiz Ekonomi Gazetesi ise gayrimenkul sektörümüze verdiği önemle de ön plana çıkmakta. Sadece yurtiçi değil, uluslararası piyasalar hakkındaki haberleri de ilgiyle takip ediyorum.

        Süreyya Ciliv TURKCELL GENEL MÜDÜRÜ

        DEMOKRASİ RENKLE BESLENİR

        Habertürk Gazetesi ile birlikte Türk basınına özgün ve farklı bir mecra eklenmiş oldu. Renklilik ve çeşitlilik basının ve demokrasinin beslendiği kaynaklardır. Habertürk Gazetesi getirdiği bu heyecanın yanı sıra, her bir konu başlığı üzerine ayrı gazete yaparak daha önce satır arası kalabilen haberlere büyüteç tutmayı başardı. Özellikle Ekonomi ve İnsan Kaynakları gazeteleriniz iş dünyasının yakından takip ettiği mecralar haline geldi.

        Serpil Timuray VODAFONE İCRA KURULU BAŞKANI

        KAPSAMLI ANALİZLERİ VAR

        Habertürk Gazetesi, bir yandan habere ve haberciliğin önemine yaptığı vurgu, bir yandan da zengin bir fikir yelpazesini içeren köşe yazarları ile yeni bir soluk getirdi. Habertürk’ün özellikle ekonomi ve teknoloji sayfalarında yer alan kapsamlı haber ve analizlerini ilgiyle takip ediyorum. Kamuoyunda iş dünyamıza ve bilgi-iletişim sektörümüze dair bilgi düzeyinin artmasına katkılar sağladığını düşünüyorum.

        Erkan Akdemir AVEA CEO’SU

        ÇOK SESLİLİĞE BÜYÜK KATKI

        Bilgi toplumuna dönüşüm yolunda tüm dünya ile birlikte bir değişim geçiriyoruz ve bu değişim süreci hayatımıza eklenen yeni teknolojiler ve iletişim mecraları ile kesintisiz sürüyor. Bu süreçte basına çok önemli bir rol düşüyor çünkü edinilen bilginin güce dönüşmesi ancak tarafsız ve şeffaf bir basın sayesinde mümkün. Bu anlamda Habertürk, çok seslilik adına attığı önemli adımlar ve sektöre kattığı değerle bu sürece büyük katkı sağlıyor.

        Ziya Akkurt AKBANK GENEL MÜDÜRÜ

        HAYATIMIZA RENK KATTI

        “Gücü özgürlüğünde” sloganıyla yola çıkan Habertürk Gazetesi, zengin içeriğiyle toplumun her kesimi tarafından dikkatle takip edilerek, başarılı haberciliğin en iyi örneklerinden biri oldu. İlk günden itibaren fark yaratan uygulamalarıyla basın sektörüne yeni bir soluk getiren Habertürk Gazetesi’nin 1. yılını kutluyor, hayatımıza renk katmaya devam etmesini temenni ediyoruz.

        Mehmet T. Nane TEKNOSA GENEL MÜDÜRÜ

        AYRICALIKLI BİR YERİ VAR

        Türk basınına yeni bir bakış açısı ve eni bir soluk getiren Habertürk Gazetesi, bir yıl gibi kısa süre içerisinde Türk medyasında ayrıcalıklı bir mevki edinmeyi başarmış ve tüm sektörler açısından bir başvuru kaynağı haline gelmiştir. Zengin içeriği, sıradışı mizanpajı ve her biri ayrı birer gazete tadındaki ekleri ile ilk yayın tarihinden itibaren farklılığını ortaya koydu.

        Ahmet Said Kavurmacı AYDINLI GRUP YÖN. KUR. BŞK.

        FARKLI GÖRÜŞLER BULUŞTU

        “Türkiye’nin tek değişik gazetesi” sloganıyla karşımıza çıkan Habertürk Gazetesi, 1 yılın sonunda bu söyleminin hakkını verdi ve güne başlarken elimize ilk aldığımız gazetelerden biri haline geldi. Farklı görüşlerden pek çok köşe yazarını aynı çatı altında buluşturan, bir gazete içinde birçok gazete sunan Habertürk, bu yönleriyle pek çok ezberi bozmuş oldu.

        Mustafa Çağan MICROSOFT TÜRKİYE GM YRD.

        MORAL DEĞERLERE SAYGILI

        Habertürk Gazetesi’nin ülkemizin aydınlık geleceğinde şaşmaz bir pusula olacağına inanıyoruz. Toplumun moral değerlerine saygılı yaklaşımı ve tarafsız haberciliği ile Habertürk Gazetesi’nin hak ettiği konuma adım adım ilerlediğini görüyoruz. Ülkemizin gerçek gündeminde derin izler bırakmaya devam edeceğine olan inancımız sonsuz.

        'Seçkin dizaynı ve zengin içeriğiyle Habertürk Gazetesi, okuma keyfimizi artırdı. Bir yılda pek çok kişide bağımlılık yarattı'

        Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB BAŞKANI

        ZENGİN İÇERİK FARK EDİLİYOR

        Habertürk Gazetesi’nin 1. yıldönümünü kutlar, başarılarının devamını

        dilerim. Türk basın hayatına yeni bir soluk ve renk getirdiniz. Baskı ve kâğıt kaliteniz nedeniyle sabahları daha rahat gazete okur oldum. Özellikle HT Ekonomi ekiniz için ayrıca kutlarım. Gerek ekonomi sayfalarındaki köşe yazarları gerekse haberleri ile zengin bir içerik ortaya koyuyor. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.

        Tanıl Küçük İSO BAŞKANI

        İLKELİ VE GÜVENİLİR

        Habertürk Gazetesi, tarafsız, ilkeli ve güvenilir habercilik anlayışı ile basın sektörümüze yeni bir soluk getirdi. Güncel ve doğru bilgiye ulaşma imkânı sağlayan Habertürk Gazetesi’nin birinci yıldönümünü kutluyor ve bu gazetenin hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Yenilikçi yaklaşımlarınızı sürdürerek, başarılarının gelecekte de artarak devam etmesini diliyoruz.

        Mehmet Büyükekşi TİM BAŞKANI

        ÇOK CESUR BİR ATILIM

        Türkiye ekonomisinin sıkıntılı olduğu bir dönemde yeni yatırımla yeni bir gazete çıkarmak gerçekten de büyük bir cesaret göstergesidir. Habertürk Gazetesi’nin bir yıldır bizlerle buluşturduğu, alışık olduğumuz gazeteler dışındaki tasarımı, içeriği ve tarafsız bakış açısını ayrıca övgüye değer buluyorum. Bu farklılığı yaratan ve bizlerle buluşturan Habertürk Gazetesi Ailesi’nin başarılarının devamını diliyor, yenilikleri heyecanla izliyorum.

        Murat Yalçıntaş İTO BAŞKANI

        BİR YILDA EN İYİLER ARASINDA

        Habertürk, farklı bakış açısı, dinamik ve yenilikçi bir gazetecilik vizyonu ile Türk Basını’nın en iyileri arasına girdi. Sadece, fiziki görünüşüyle değil, içeriği, cesur ve kararlı gazetecilik duruşuyla Habertürk’ü hem takdir ediyor, hem de sürekli okuyorum. Türk iş âleminin temsilcilerinden biri olarak özellikle ekonomi haberlerini algılama ve ayrı bir gazete olarak sunma kararlılıklarından dolayı tüm

        Habertürk ekibini kutluyorum.

        Tuğrul Kudatgobilik TİSK BAŞKANI

        HEM İÇERİK HEM DİZAYN YENİ

        Habertürk Gazetesi , ilk günden itibaren ekonomi ve iş dünyasının yanı sıra, toplumun tüm kesimleri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Uzman muhabirleri ve köşe yazarları ile rekabet gücümüzün lokomotifi olan bilgiyi gerek ulusal gerekse uluslararası piyasalardaki analizleri ile vermesi işveren camiası için bir ayrıcalık, ekonomimizin gelişimi için bir şanstır. Zengin içeriği ile bizlere bu önemli hizmeti veren gazetenizi kutluyorum.

        'Habertürk Gazetesi’nin Türkiye’nin aydınlık geleceğinde şaşmaz bir pusula olacağına inanıyoruz'

        Gökhan Günay ANADOLUBANK GENEL MÜDÜRÜ

        DETAYLI HABER SORUMLULUĞU

        Habertürk Gazetesi, içeriği, olaylara yaklaşımı, içeriklerine göre ayrılmış yeni gazete düzeni ve baskı kalitesi ile Türkiye’de bir ilke imza attı. Habertürk tek gazete değil, çok sayıda farklı gazetenin bileşimi gibi. Bu da konuların ve haberlerin daha detaylı hazırlanması sorumluluğunu da yanında getiriyor. Habertürk’ün birinci yılını kutluyorum.

        Jaklin Güner YKM GENEL MÜDÜRÜ

        YENİ BİR ENERJİ KAYNAĞI

        Habertürk, gazetelerde en çok okunan sayfaları başlı başına gazete haline getirerek, yüksek kaliteli baskısı ve kâğıdıyla kendine Türk basınında ayrıcalıklı bir yer edindi. Ben ilgi alanım nedeniyle en çok ekonomi gazetesini takip ediyorum. Habertürk, Türk basınına taze bir kan ve enerji getirdi. Birinci yaşını gönülden kutlarım.

        Ömer Faruk Çelik SİNPAŞ GYO A.Ş. İCRA KURULU BŞK.

        EVİMİN, OFİSİMİN KEYİFLİ KONUĞU

        Ciner Grubu’nun büyük titizlik ve yoğun emeklerle hazırlıklarını yaptığı ve Habertürk Gazetesi’nin bizlerle paylaştığı günden bu yana bir yıl su gibi geçti. Kendisine alışılmışın dışında bir yol seçen Habertürk Gazetesi kısa sürede bizlerin beğenisini kazandı ve başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Keyifle evlerimize, iş yerimize konuk ettiğimiz Habertürk Gazetesi’nin yeni yaşını kutlarız.

        Yılmaz Yılmaz KOTON YÖNETİM KURULU BAŞKANI

        HER BİRİ AYRI GAZETE

        Habertürk, gazetelerin değişik bölümlerini, başlı başına bir gazete haline getirerek, Türk basınında çok önemli bir yeniliğe imza attı. Habertürk’ün çoklu gazete yapısı evlerdeki gazete okuma kavgasına da son vermiş oldu. Özellikle çok kapsamlı bulduğum Habertürk Ekonomi gazetesine mutlaka göz atıyorum ve çok başarılı buluyorum.

        HER ŞEYDEN ÖNCE BÜYÜK CESARETTİ!

        Finans ve bankacılık sektörünün temsilcileri, güçlü rekabet koşullarında yeni bir boyut ve formatta gazete çıkartmanın büyük cesaret örneği olduğu fikrinde birleşiyor. Ve Habertürk Gazetesi’ni bu cesareti ve getirdiği yenilikler nedeniyle kutluyor.

        Faik Açıkalın YAPI KREDİ MURAHHAS AZASI

        DOĞRU YORUM FARKI

        Hangi sektörde olursa olsun profesyonel bir çalışan ya da sıradan bir vatandaş için gündemi takip etmek ve doğru bir şekilde yorumlamak her zamankinden daha önemli bir hale geldi. Habertürk Gazetesi doyurucu haberleri kadar farklı baskısı ve içeriklere göre ayrılmış ekleri ile de okuyucuların beklentisini fazlasıyla karşılıyor. Türk basınına yeni bir soluk getiren, büyük bir keyifle okuduğum Habertürk’ün başarılarının devamını diliyorum.

        Hakan Ateş DENİZBANK FİN. HİZM. GR. BŞK.

        BÜYÜK CESARET ÖRNEĞİ

        Türk basın sektörünün mevcut yapılanmasında yeni bir gazete çıkartmak ve bunu kabul ettirmek oldukça zordu. 1 Mart 2009’da ilk kez elimize alıp okuduğumuz Habertürk Gazetesi, içeriğinin yanı sıra günde 6 ayrı gazete vermesi, kokulu reklam gibi uygulamalarıyla farklılığını hemen hissettirdi. Ayrıca 2 yaşındaki kızım Damla, renkli gözlüklerle üç boyutlu fotoğraflara bakmaktan çok keyif alıyor. HT Ekonomi de farklı analiz ve yorumlarıyla sürekli takip ediliyor.

        Ömer A. Aras FİNANSBANK YÖN. KUR. BŞK.

        YENİ BİR İVME KATTINIZ

        Türk gazeteciliğine yeni bir renk katan ve ivme kazandıran Habertürk Gazetesi, araştırmacı habercilik anlayışı ve zengin içeriği ile yayın hayatına başladığı günden itibaren başarılı bir gazete oldu. Habertürk Gazetesi’nin başarılarını daha da pekiştireceğine yürekten inanıyor, birinci yaşınızı yürekten kutluyorum. Türk basınında daha önce görülmemiş farklılıklarda emeği olan tüm çalışanlara meslek yaşamlarında başarılar diliyorum.

        Vincent Van Den Boogert ING BANK YÖNETİM KURULU BAŞKANI

        ÇOK GÜÇLÜ BİR RAKİP

        Bir ürün çıkaracaksınız ve rekabetin çok yüksek olduğu bir piyasada kısa sürede başarılı olmasını sağlayacaksınız. İşte bu ancak ürününüzde yarattığınız farklılıklar ile mümkün olabilir. Habertürk Gazetesi, 1 yıllık serüveninde bunu çok güzel başardı. Habercilik anlayışı, güçlü kadrosu ve doygun içeriği ile Habertürk Gazetesi medyaya farklı bir soluk getirdi. Habertürk Gazetesi’nin tüm ekibine tebrikler ve nice başarılı yıllar diliyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ