Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Lüks Otomobiller En pahalı otomobiller, Divaların en pahalı otomobilleri, en pahalı otomobiller - Otomobil Haberleri
        1

        Katy Perry Audi A5 Black Edition

        Son albümü PRISM ile bir çok ülkede listelere bir numaradan giriş yapan şarkıcı Katy Perry Alman otomobil devi AUDI'yi tercih ediyor. 50 bin dolar değerindeki (ABD fiyatı) özel olarak üretilmiş siyah Audi A5, her ne kadar özellikleri ile öne çıksa da, diğer ünlü isimlerin otomobilleri yanında mütevazi kalıyor.

        2

        Mariah Carey Mercedes SLK

        ABD'nin en çok kazanan şarkıcılarından biri Mariah Carey de bir Alman otomobili kullanıyor. Carey, 60 bin dolar değerinde (ABD fiyatı) bir Mercedes SLK'ya sahip. Üstü açılabilen bu otomobili şarkıcıya kocası ünlü yapımcı Nick Cannon hediye etmiş.

        3

        Lady Gaga Audi R8

        Bir başka Audi kullanıcısı ise sansasyonlar kraliçesi Lady Gaga. Alman devinin spor otomobil modeli olan R8'i kullanan Lady Gaga'nın aracı 525 beygir gücünde ve saatte 315 km hız yapabilme özelliğine sahip. Aracın ABD'deki değeri 162 bin dolar.

        4

        Jennifer Lopez, Bentley

        Latin güzeli J-LO'nun tercihi, ülkemizde de bir çok ünlünnü sahip olduğu ingiliz lüks otomobil markası Bentley. Fakat bu beyaz Bentley'i genellikle Lopez'İn 27 yaşındaki genç sevgilisi kullanıyor. Otomobilin ABD değeri 250 bin dolar.

        5

        Janet Jackson, Aston Martin Vanquish

        James Bond Serisi'nin 2002 yapımı 'Die Another Day' filminde kullanılmasıyla büyük ün sahibi olan Aston Martin Vanquish, şarkısı Janet Jackson'un da gözde otomobili. Fakat Jackson'un tek otomobili 234 bin dolar değerindeki (ABD fiyatı) Aston Martin Vanquish değil. Jackson'un garajında beyaz Lamborghini Gallardo Spyder, beyaz Bentley ve beyaz Lamborghini Murcielago da bulunmakta.

        6

        Gwen Stefani, Rolls-Royce Wraith

        90'lı yıllarda No Doubt ile müzik piyasalarını sallayan, daah sonra da solo kariyerine yönelen şarkıcı Gwen Stefani ve eşi Gavin Rossdale, bir adet koyu mabi Rolls-Royce Wraith sahibi. Bu zarif İngiliz'in ABD değeri ise 400 bin dolar.

        7

        Nicki Minaj, Lamborghini Avendator

        Trinidad - Tobagolu rap kraliçesi Nicki Minaj, şarkıları kadar pembe Lamborghini Avendator'u ile de gündemde. Saatte 370 km hız yapabilen bu yarış aracının 700 beygir gücünde motoru bulunmakta. Minaj'ın bir adet Range Roveri ve Bentley Continental'i de bulunmakta. Aracın ABD fiyatı 400 bin dolar.

        8

        Celine Dion, Maybach

        Kanadalı yıldız Celine Dion'un tercihi ise Mercedes - Benz bünyesinde üretilen Maybach. Bu lüks araç tamamiyle elle üretiliyor ve bir tanesinin yapımı aylar alıyor. Sipariş vermek için bile geri iadesiz 50 bin dolar kapora yatırılan otomobilin ABD fiyatı 500 bin dolar. Otomobil'in motoru ise V12.

        9

        Rihanna, Lamborghini

        Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 2009'da kendisini darp ettiği için ayrıldığı rapçi Chris Brown'dan ayrılmış, 2012'de tekrar barışmışlardı. Browni Rihanna'ya ise barışmalarının şerefine 750 bin dolar değerindeki (ABD fiyatı) meşhur kırmızı Lamborghini'sini hediye etti.

        10

        Beyoncé, 1959 model Bulut Gümüşü Rolls-Royce Convertible

        Dünyanın en ünlü divalarından biri olan Beyoncé, klasik otomobil tutkusuyla biliniyor. Beyoncé'nin en gözde otomobili ise kuşkusuz 1 milyon dolar değerindeki 1959 model Rolls-Royce Convertible. 100 kilometre hıza 10 saniyede çıkabilen ve üretildiği yılların en hızlı aracı olan bu otomobil, güzel şarkıcıya kocası Jay-Z tarafından doğumgününde hediye edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ