Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Bankacılık DenizBank’ın mobil cüzdanı fastPay, ATM’lerde sesle para çekme özelliğini hayata geçirdi. - Para Haberleri

        Denizbank’ın mobil cüzdanı fastPay, sesle para gönderme özelliğinden sonra dünyada bir ilk olarak ATM’lerde sesle para çekme özelliğini de hayata geçirdi. DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, “DenizBank’ın dijital dünyadaki ilkleri devam edecek” dedi.

        DenizBank, mobil cüzdan uygulaması fastPay’e yeni özellik ekledi. fastPay, sesle para gönderme özelliğinden sonra dünyada ilk niteliğinde olan yeni hizmetiyle ATM’lerde sesle para çekme özelliğini de hayata geçirdi.

        KULLANICIYA MAKSİMUM KOLAYLIK

        Denizbank Dijital Kuşak Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, “Deniz.ank hesabı olsun veya olmasın fast pay uygulaması birçok avantajı beraberinde sunuyor. Akıllı telefon kullanıcıları cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderebiliyor, ATM’den kartsız para çekilebiliyor, 170 bini aşkın DenizBank üye işyerinde anında cepten ödeme yapılabiliyor ve internet alışverişlerinde kart bilgileri girmeden güvenli bir şekilde ödeme imkânına sahip oluyor” dedi.

        Denizbank’ın fastPay uygulaması, geçtiğimiz yıl The Banker dergisinin Mobile Banking Innovation 1.’lik ödülünü, The Banking Technology Awards’ın 2013 En iyi ödeme sistemi dalında büyük ödülünü ve bu yıl da Paybefore Awards Market Mover 1.’lik ödülünü almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ