Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Google Keep artık uyarı veriyor - Teknoloji Haberleri

        Google’ın Gmail ve Calendar servisleriyle entegre olabilen Tasks uygulaması ne zamandır kullanımda ama basit yapısıyla fazla ilgi görmüyordu ve esneklik sunmuyordu. Alternatif olarak sunulan Taks türünden uygulamalar Android için Google Play ortamına eklenmişti. Ardından Google’dan Keep adı verilen not alma uygulamasının duyurusu geldi. Aradan geçen süreyle birlikte Google Keep güncellenmeye ve gelişmeye devam ediyor.

        teknolog.radikal.com.tr 'nin haberine göre; Temelde Google Keep için web üzerinden https://drive.google.com/keep/ adresine gitmek gerekiyor çünkü Drive bulut depolamayla birlikte çalışıyor. Ardından notlar alıp güncelleyebiliyoruz. Android cihaz sahipleri Google Play ortamından Google Keep indirip ücretsiz kurabiliyor ve hareket halindeyken notlara bakabiliyor, ekleme ya da düzenleme yapabiliyor.

        Yeni güncellemeden sonra Android uyumlu uygulamaya uyarı desteği de eklendi. Google Now bilgi sisteminde olduğu gibi artık notlarınızla ilgili zamanlamalarda ya da konuma gelindiğinde uyarı almak mümkün. Notlar alırken konum ve tarih bilgisi girmek son derece kolay. Aynı zamanda artık Google Keep’e notlarla ilgili görseller eklenebiliyor. Böylece Evernote gibi güçlü rakiplere karşı daha ciddi bir yanıt vermiş oluyor. Şimdilik iOS uyumlu Google Keep uygulaması bulunmuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ