Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş merkezli depremlerde Elazığ’da hasar gören Memduş Camii’nin yıkımı gerçekleştirildi. Minarenin yıkım anı kameralara yansıdı.
        Elazığ’ın Arıcak ilçesinde bulunan ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Memduş Camii için yıkım kararı verildi. Ekipler tarafından caminin yıkımı için çalışma başlatıldı. Caminin minaresi iş makinesi yardımıyla yıkılırken, o anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler