Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Endonezya'daki depremde son durum ne, kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı?
        1

        Endonezya'da deprem sonrası hareketlilik devam ediyor. 5.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Ciranjang şehrinin 18 kilometre güneybatısında meydana gelen depremin, 10 kilometre derinlikte kaydedildiğini duyurdu. Peki, Endonezya'daki depremde son durum nedir? İşte, detaylar...

        2

        ENDONEZYA'DAKİ SON DURUM NEDİR?

        Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında kurtarma çalışmaları devam ediyor.

        Deprem nedeniyle, aralarında hastane ve okulların da bulunduğu çok sayıda binanın hasar gördüğü bildirildi. Ayrıca, yıkılan yapıların altında kalan çok sayıda kişi olduğu ve bu nedenle ölü ve yaralı sayısının artabileceği söyleniyor.

        3

        ENDONEZYA'DAKİ DEPREMDE KAÇ KİŞİ ÖLDÜ, YARALANDI?

        Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde en az 252 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

        Ulusal Afet Ajansından yapılan açıklamaya göre, Batı Java Valisi Ridwan Kamil, depremde en az 162 kişinin hayatını kaybettiğini, 700 kişinin de yaralandığını doğruladı.

        Deprem nedeniyle, aralarında hastane ve okulların da bulunduğu çok sayıda binanın hasar gördüğü bildirildi.

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ