Vodafone Türkiye'nin yeni CEO'su Engin Aksoy oldu
1 Kasım 2020'de Vodafone Türkiye CEO'su olan Alex Froment Curtil'in yerine Engin Aksoy atandı. Aksoy görevi, Vodafone Grubu Ticari Operasyonlar ve Stratejiden sorumlu İcra Kurulu üyesi görevine getirilen Alex Froment Curtil'den 1 Şubat 2021 itibariyle devralacak.
ABONE OLVodafone Türkiye’nin yeni CEO'su Engin Aksoy olacak. Vodafone Türkiye’den yapılan açıklamaya göre, 1 Kasım 2020 tarihinde Vodafone Türkiye CEO'su olarak göreve başlayan Alex Froment Curtil, Vodafone Grubu Ticari Operasyonlar ve Stratejiden sorumlu İcra Kurulu üyesi görevine getirildi.
Alex Froment Curtil'in bu göreve getirilmesinin ardından Vodafone Türkiye CEO'luğu koltuğuna Engin Aksoy'un gelecek. Aksoy, görevi Alex Froment Curtil’den 1 Şubat 2021 itibariyle devralacak.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ