Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Erkan Petekkaya'dan yardım çağrısı - Magazin haberleri
        1

        Dün 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip 7,7 şiddetindeki deprem ülke genelinde büyük üzüntüye neden olmuştu. Deprem Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'ndeki birçok il ve ilçeyi sarsmıştı. Hatay da etkilenen bu iller arasında olmuştu.

        2

        ACI TESADÜF

        Türkiye'yi yasa boğan depremde oyuncu Çağrı Çıtanak'ın ardından meslektaşı Erkan Petekkaya da aynı acıyı yaşadı. Petekkaya'nın, Çıtanak'ın ailesinin enkaz altında kaldığı apartmanda eşinin akrabalarının da yer aldığı ortaya çıktı.

        3

        "EŞİMİN AKRABALARI ENKAZ ALTINDA"

        Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erkan Petekkaya, "Sevgili eşim Didem Petekkaya'nın yakın akrabaları enkaz altındadır. Ulaşamıyoruz, lütfen yardım edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun... İsmail Kuseyrioğlu, Ayşegül Kuseyrioğlu, Zeynep Kuseyrioğlu (9 Yaşında)... Enkaz adresi; Sümerler Mahallesi, Harbiye Caddesi, Kooperatif Evleri, A/3 Blok, Antakya\Hatay..." ifadelerini kullanarak, yardım çağrısında bulundu.

        4

        O DA YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

        Çıtanak da dün yaptığı paylaşımda, "Hatay / Antakya / Sümerler Mahallesi Harbiye Caddesi'nde yıkılan bina A/3 Blok, doğup büyüdüğüm apartmandır. Annem oradaydı! Bu bina en yüksek ve haliyle en çok oturanı olan binasıdır. Lütfen daha fazla insanın kurtulması için ulaşın ve yardım edin" diyerek, AFAD (Afet ve Acil Durum Müdürlüğü) ve AHBAP Derneği'ne seslenmişti.

        5

        "LÜTFEN, ACİL YARDIM!"

        Çağrı Çıtanak'ın geçtiğimiz yıl ekim ayında evlendiği ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Başak Gümülcinelioğlu da kayınvalidesinin enkaz altında kaldığını belirterek, "Lütfen, acil yardım!" demişti.

        Fotoğraflar: AA, DHA, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ