Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzincan'da Yeraltı Çarşısı esnafını ziyaret etti.

        İmamoğlu, Gümüşhane'deki programının ardından kara yoluyla geldiği kentte, Halit Paşa Caddesi üzerinde partililerce karşılandı.

        Cumhuriyet Meydanı'ndaki Yeraltı Çarşısı'nda bakırcı esnafını ziyaret eden İmamoğlu, bakır eşyalar hakkında işyeri sahiplerinden bilgi aldı.

        İmamoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karadeniz'den başlayan gezilerinin, Trabzon, Gümüşhane, Erzincan ve Sivas turu şeklinde devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

        "Memleketimin her köşesini deneyimlemek benim için muazzam. Aslında ülkemiz, büyük fırsatlar barındırıyor. Erzincan da ülkemizin çok nadide şehirlerinden bir tanesi. Bereketiyle, ovasıyla çevresindeki doğal güzellikleriyle, dağlarıyla yaylalarıyla muhteşem bir coğrafya."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler