Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'u Tekman ilçesine bağlayan 2 bin 885 rakımlı Palandöken Geçidi'nde sis ve tipi nedeniyle mahsur kalan sürücülerin imdadına Karayolları ekipleri yetişti.
        Tekman ilçesi ile Erzurum il merkezi arasındaki ulaşımı sağlayan en kısa güzergah olan Palandöken yolu, mayıs ayında kışı aratmayan görüntülere sahne oldu. Sabah saatlerinde Erzurum'a gelmek isteyen vatandaşlar yaklaşık 3 saat geçitte mahsur kaldı. Görüş mesafesinin zaman zaman 23 metreye düştüğü yolda, sürücüler ilerlemekte zorluk yaşadı.
        Karayolları ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yol yeniden trafiğe açıldı. Yetkililer sürücüleri dikkatli olmaya davet ederken, olumsuz hava şartlarının bulunduğu anlarda alternatif yolları kullanmaları noktasında uyardı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler