Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KUZEYDOĞU Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUDAKA) 119'uncu yönetim kurulu toplantısı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde yapıldı. Yönetim Kurulu, bölgede yapılacak kış turizmi tanıtımına Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Rusya'daki tur operatörleri ile gazetecilerin davet edilmesine karar verdi.

        KUDAKA 119'uncu yönetim kurulu toplantısı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde yapıldı. Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ın başkanlık ettiği toplantıda KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetler hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi. Toplantıda, KUDAKA'nın 2020 çalışma programı ve bütçesi ele alındı. Yönetim kurulu, bölgede yapılacak olan kış turizmi tanıtım etkinliğine Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Rusya'da faaliyet gösteren tur operatörleri ve basın mensuplarının davet edilmesine karar verdi.FOTOĞRAF

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler