Seyitgazi'de genel kurul heyecanı Başkan Emrah Sur, güven tazeledi
Eskişehir'de genel kurulu gerçekleştirilen Seyitgazililer Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneği'nde Emrah Sur, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Genel kurula dernek üyeleri, siyasi parti ve ilçe temsilcileri ile sendika ve oda başkanları katıldı. Toplam 243 üye, dernek başkanı ve yeni yönetim kurulunun belirlenmesi için sandıklarda oy kullandı. Yapılan seçim sonucunda, Emrah Sur yeniden başkan seçildi.
"El ele vererek daha güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum"
Seyitgazililer Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrah Sur, genel kurulla ilgili açıklamasında, "Seyitgazi'mizin birlik ve beraberliğini yansıtan genel kurulumuzu, yoğun katılım ve güçlü bir dayanışma ruhu ile gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi ve destek, geleceğe dair umutlarımızı daha da artırdı. Seyitgazi ruhuyla, el ele vererek daha güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.