Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik illerinde hava sıcaklıklarının 4 gün mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin beklendiği duyuruldu.

        Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, son değerlendirmelere göre Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik'te havanın parçalı az bulutlu geçeceği, hava sıcaklıklarının 15 Eylül'den 19 Eylül'e kadar artarak mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği, rüzgarın güneyli yönlerden hafif ve orta, zaman zaman kuvvetli eseceğinin tahmin edildiği bildirildi.

        Açıklamada, ani sıcaklık değişimleri ve kuvvetli meteorolojik hadiseler ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınlayacağı hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıların dikkatle takip edilmesi istendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler