Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Avrupa Parlamentosu'nda (AP) Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Loannis Lagos'a çok sert tepki gösterdi.

        Lagos’a “insan müsvettesi” diyerek seslenen MHP’li Sazak, “AB’nin, bizden korkusuna senin ülkeni adam yerine koymak zorunda kaldığını unutmuşsun” dedi.

        MHP’li Sazak, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

        “Necip Türk milletinin kutsal bayrağına yapılmış bu iğrenç hareket hiçbir şekilde kabul edilemez! AB’nin, bizden korkusuna senin ülkeni adam yerine koymak zorunda kaldığını unutmuşsun. Bir diğer deyişle; AB’deki zoraki itibarını o yırttığın bayrağa borçlusun! İnsan müsvettesi Lagos; sen belli ki unutmuşsun ama dedelerine sor bakalım o bayrağı görünce ne hatırlıyor. Haddini bil, sığındığın güçlerin de haddini bildiririz!”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler