Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Evan Rachel Wood'dan tepki çeken Kobe Bryant paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Dünya basketbol tarihinin en iyileri arasında gösterilen Kobe Bryant, pazar günü ABD'deki helikopter kazasında hayatını kaybetti.

        2

        41 yaşındaki basketbolcu ve 13 yaşındaki kızı Gianna'nın yaşamını yitirdiği helikopter kazasında ölenlerin sayısının 9 olduğu açıklandı.

        3

        Kariyeri boyunca 5 kez NBA şampiyonu olan Kobe Bryant'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

        4

        KOBE BRYANT PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

        Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Bryant'a veda ederken, Westworld dizisinin yıldızı Evan Rachel Wood'un yaptığı paylaşım tepki topladı.

        5

        "AYNI ZAMANDA TECAVÜZCÜYDÜ"

        Ünlü oyuncu Evan Rachel Wood, Twitter hesabından yayınladığı yazıda, "Bu olanlar trajik. Kobe'nin ailesi için çok üzgünüm. O bir spor kahramanıydı. Aynı zamanda da tecavüzcüydü ve bütün bu gerçekler aynı anda varolabilir" ifadelerini kullandı.

        6

        "BU BİR KINAMA DEĞİL"

        Wood, gelen tepki mesajlarının ardından "Bu bir kınama veya kutlama değil. Bu sadece herkesin farklı duyguları olabileceğine ve kavga etmek yerine yas tutmak için herkese yer olduğunu dair bir hatırlatma. Herkesin kaybı var. Lütfen kibar olup herkese saygı gösterelim" açıklamasını yaptı.

        7

        GİZLEDİ

        Takipçileri ünlü oyuncunun Bryant ve kızına saygılı olması gerektiğini hatırlatarak tepki gösterince Evan Rachel Wood, Twitter hesabını gizli hale getirdi.

        8

        TECAVÜZ SUÇLAMASI

        İddialara göre; 30 Haziran 2003 tarihinde Bryant, kaldığı bir otelde çalışan 19 yaşındaki bir kadına tecavüz etmekle suçlanmıştı.

        9

        "ONU İSTEMEDİĞİ HİÇBİR ŞEY YAPMAYA ZORLAMADIM"

        Suçsuz olduğunu savunan basketbolcu, "Onu istemediği hiçbir şey yapmaya zorlamadım" şeklinde ifade vermiş, eşini aldattığını da itiraf etmişti.