Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: Evli olduğunu öğrendi! Ayrılmak istedi! Katledildi! - Öne çıkan haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir'de kan donduran olay, Karabağlar ilçesinde 7 Ocak'ta, saat 12.30 sıralarında Limontepe Mahallesi 9594 Sokak'ta meydana geldi.

        EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ AYRILMAK İSTEDİ

        DHA'da yer alan habere ve iddiaya göre, Necmiye Vural (40) 4 ay önce tanıştığı M.A.'dan evli olduğu gerekçesiyle ayrılmak istedi.

        ÇOCUKLARININ YANINDA VURDU

        Vural'ın evine gelen M.A. burada tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle M.A. yanında getirdiği tabancayla çocuklarının yanında Vural'ı karnından vurdu.

        OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

        O anda evde bulunan Vural'ın kızı ve oğlu durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk kontrolleri sağlanan Vural'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Vural'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        İŞYERİNDE YAKALANDI, TUTUKLANDI

        Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, cinayet şüphelisi M.A'yı Karşıyaka'daki işyerinde yakalayarak gözaltına aldı.

        ZANLI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

        İlk ifadesinde olayı reddeden M.A., daha sonra yapılan detaylı sorgulamalarda olayı itiraf etti.

        ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

        Adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        "ANNEN KEFENİNİ HAZIRLASIN" DİYE TEHDİT ETMİŞ

        Necmiye Vural'ın, Mehmet Atabay tarafından bir süredir tehdit edildiği ve bu nedenle telefon numarasını değiştirdiği, ancak Atabay'ın bu defa da Vural'ın kızı Z.İ.'ye (16) telefon açıp "Annen kefenini hazırlasın" dediği ileri sürüldü.

        BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

        İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopside karnı ve boynundan vurulduğu belirlenen Necmiye Vural'ın yakınları tarafından teslim alınan cenazesinin bugün öğlen toprağa verileceği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ