Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncu Ezgi Mola otel yerine karavanı seçti: Doğaçlama geziyoruz! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Ezgi Mola, karavanla çıktığı tatil turunda Çeşme'ye de uğradı. Önceki gün karavanında sevgilisi Mustafa Aksakallı ile görüntülenen ünlü oyuncu, aracı henüz satın almadığını söyledi.

        2

        "DOĞAÇLAMA GEZİYORUZ"

        Basın mensuplarıyla sohbet eden Mola, "1 yıldır karavanla gezme hayalim vardı. Bu karavanı satan kişi karşıma çıktı. Almadan önce deneyip, kullanmamı ve tecrübe etmemi söyledi. Benim de işime geldi. Kendi zevkime göre ayarladım her şeyini. Bayağı eğlenceli bir gezi şekli. Tamamen doğaçlama geziyoruz, plansız hareket ediyoruz." dedi.

        3

        "Mustafa'nın işlerinin yoğun olması nedeniyle boş zaman sıkıntısı yaşıyorduk." ifadelerini kullanan Ezgi Mola, "Hafta içi 3-4 günlüğüne baş başa gezmeye çıkacağız. Yoksa onu yakalamak çok zor. Evde bile doğru dürüst göremiyorum. Ne zamandır tatil de yapamıyorduk. İkimiz için de iyi olacak." şeklinde konuştu.

        4

        "OCAĞIMIZA İNCİR AĞACI DİKTİ!"

        Alaçatı’da iki ayrı eğlence mekanı bulunan Mola, ünlü dostlarından hesap alıp, almadığı sorusuna esprili bir yanıt verdi. Ünlü isim, "Israr ediyorlar hesap ödemek için. Zaman zaman onları kırmıyoruz, zaman zaman bizi kırmamalarını istiyoruz. Tatlı bir denge kuruyoruz. Bir tek Enis Arıkan ocağımıza incir ağacı dikti. Her gün geliyor!" ifadelerini kullanarak, güldü.

        5

        "GÖNLÜMÜ ÇALAN TEK ŞEY OYNAYACAĞIM ROLDÜR"

        Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp, yönettiği 'Erşan Kuneri'de 'Alev' karakterini canlandıran Mola, "Biz dizi çekilirken ekip olarak çok eğlendik. Cem Yılmaz çok eğlenceli, çok kibar, seti çok konforlu bir oyuncu, yönetmen, yapımcı ve senarist... İzleyicilerden geri dönüşler çok güzel. İçimize sinen bir şey yaptık. Ben hala izleyince gülüyorum. Benim gönlümü çalan tek şey, oynayacağım roldür her zaman. O konuda kimse beni tutamıyor. Bu diziyi iyi ki yaptık." dedi.

        6

        "YAŞITLARIMDAN DAHA BİLİNÇLİYİM"

        Öte yandan yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlilik yolunda ilerleyen Ezgi Mola, daha önce bilinmeyenlerini anlatmıştı. Ünlü oyuncu, 15 yaşından beri çalıştığı için çoğu yaşıtlarından daha bilinçli ve sorumluluk sahibi bir insan olduğunu ifade etmişti.

        7

        Mola, "15 yaşımdan beri çalışıp, hem kendime hem aileme bakıyorum. Küçük yaşta mecburiyetten aldığım sorumluluklarım beni çoğu yaşıtımdan daha bilinçli ve olgun bir insan yaptı. Herhalde, 'Kendini beğenmiş' demesinler ve şımarık görünmeyeyim gibi, 'Etraf ne der?' baskısı koydum kendime ama hiç gerek yok böyle otosansürlere." şeklinde konuşmuştu.

        8

        "HERKES GİBİYİM"

        "Mesleğin için kendini beslemeye nasıl devam ediyorsun?" sorusuna da yanıt veren Ezgi Mola, "Kendimi iyi hissedecek yerlerde ve kişilerle birlikte olmaya, kendime vakit ayırmaya çalışıyorum. Huzurlu olmaya çabalıyorum ama bir iş yokken kendimi oyuncu olarak beslemek pek de benlik bir şey değil. Hayatın akışı içinde oyuncu değil; herkes gibiyim." demişti.

        9

        "TİTİZLİĞİMLE YILLARDIR DALGA GEÇİLİR"

        Daha önce rol aldığı dizide temizlik takıntısı olan bir karaktere hayat veren oyuncu, rolüyle arasındaki benzerlikleri de anlatmıştı.

        "Titizliğimle yıllardır dalga geçilir." diyen Ezgi Mola, "Bundan 10 yıl kadar önce takıntılı olmanın da sınırından dönmüş olabilirim. Çok şükür ki döndüm, çünkü çok yorucu bir şey. Safiye'nin tatlı dile çok aç olduğunu, o çok sert yüzünü bir 'Seni çok seviyorum' cümlesiyle hemen yumuşatabildiğini biliyorum. Ben de öyleyimdir." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ