Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'den sarı kart göndermesi! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Atiker Konyaspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Sarı kart sınırında bulunan isimlerden dolayı hakemlere gönderme yapan tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:

        "Bizim ilgilenmemiz gereken kendi durumumuz. Çok uzaklardan gelen bir Galatasaray var, pes etmeyen. Buralara pes etmeden gelen oyuncularımın bu fırsatı değerlendirmesi en büyük beklentim. Buradan alacağımız 3 puan liderliği de beraberinde getirecek. Marcao'nun maalesef kupa maçındaki arızası, bizi onu burada oynatma riskine girmeme kararına itti. Çok uğraştık ama oyuncunun sağlığı bizim için daha önemli."

        "12 YABANCI OLMALI"

        REKLAM

        "12 yabancı olmalı, bu kuralı en iyi bilen benim. Diagne'nin yedeği olmalıydı, Mitroglou, o yüzden Linnes de sarı kart sınırında, bizimkiler limite geldiğinde çabuk görüyor ya da çabuk gösteriliyor, biliyorsunuz. Beklerin alternatifi var diye, Linnes'i almadım."

        ALANYASPOR'A BAŞSAĞLIĞI

        "Alanyasporlu oyuncuların geçirdiği kaza, bir evladımızın ölmesi... Çok acı duyduğumuzu belirtmek isterim. Allah'tan rahmet diliyorum, yakınlarına ve Alanyaspor camiasına başsağlığı diliyorum. Bazen insan niye, niçin, neden de dedirtiyor ama hayat devam ediyor."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ