Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Fatih Ürek: Demet Akalın ilgi alanım değil - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün yakın arkadaşı Hakan Akkaya ile Etiler'de bulunan restoranında görüntülendi.

        2

        "İNSANLAR YAVAŞ YAVAŞ ALIŞACAK"

        Ürek, koronavirüs nedeniyle yavaş yavaş normalleşmeye dönülen şu günlerde işletmesinde nelere dikkat ettiğini anlattı.

        Fatih Ürek, "Müşterilerimizin muhakkak ateşlerini ölçüyoruz. Mesafe kuralına dikkat ediyoruz. Menüyü müşterilerimize okuyoruz. İnsanlar bu düzene yavaş yavaş alışacak" açıklamasını yaptı.

        3

        "GÜZEL TEPKİLER ALDIK"

        Önümüzdeki haftalarda Bodrum'a gideceğini söyleyen Ürek, şunları söyledi:

        Haziran sonu konserim olacaktı. Galiba sahne konserlerine temmuz ayında başlayacağım. Bu aralar sosyal medya konserleri yaptık. Güzel de tepkiler aldık. Belki Bodrum'da onu hareketlendirebilirim.

        4

        "DEMET İLGİ ALANIM DEĞİL"

        Ürek, gazetecilerin kavgalı olduğu Demet Akalın'ı sorması üzerine ise, "Demet Hanım ile konuşmuyoruz. İlgi alanım değil" diyerek kahkaha attı.

        5

        "DEDİKODUCU" DEMİŞTİ

        Fatih Ürek, geçtiğimiz aylarda ablasının cenazesine katılmayıp, kendisini aramadığını söylediği yakın arkadaşı Demet Akalın'a küsmüştü.

        Ürek, bununla da kalmayıp, Akalın'a 'dedikoducu' demişti.

        6

        "EVLADIMA BEDDUA EDEN SİZSİNİZ"

        Ardından Akalın, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

        Siz ne dost, ne düşman olmayı bilenlerdensiniz! Götürdüğüm tatilde arkamdan dedikodumu yapan, evladıma beddua eden sizsiniz!

        Lütfen artık erken kalkan benim adımı anmasın! Artı kim dedi 'Geliyorum' diye, anla diye cenazeye bile gelmedim. Kim sana böyle bir söz verdi? Görüşmüyorum 3 aydır, kafam rahat!

        7

        "ASLA BARIŞMAM"

        Ürek, geçtiğimiz günlerde muhabirlerin "Ramazan Bayramı yaklaşıyor. Bir atak gelirse, barışma olur mu?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

        Yok, asla! Allah ona sağlık versin. O kafasında yanlış bir anlaşma yaptı. Umarım bunun için ileride üzülmez. İnsanın hani kalbi kırılır ya! Benim de öyle...

        Ben herkesin çok iyi arkadaşıyım. Hiç kimse bana kötü diyemez. Herkese iyilik yapmak isteyen bir insanım ben. Ben kötülük düşünmem. 35 yıldır bu eğlence piyasasının içerisindeyim.

        Kimsenin arkasından çirkeflik yapmadım ve düşünmedim. Ben yapamam, beceremem yani. Benim için artık hiç önemli değil bu konu. Düşüneceğimiz daha önemli konular var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ