Feci iddia! Site yönetimini ele geçirip evleri "ikiz satış" yöntemiyle sattılar
İstanbul Esenyurt'ta yer alan bir siteyle ilgili iddialar dehşete düşürdü. Buna göre bir şebekenin site yönetimini silah zoruyla ele geçirdiği ileri sürüldü. Şüphelilerin 212 daireyi de "ikiz satış" yöntemiyle 785 kişiye sattıkları kaydedildi. Olayla ilgili başlatılan operasyonda da 29 kişi gözaltına alındı
ABONE OLEsenyurt'ta silah zoruyla site yönetimini ele geçirdiği öne sürülen şebekeye 6 ilde yapılan operasyonlarda 29 kişi gözaltına alındı.
DHA'nın haberine göre Esenyurt'ta siteden daire satın alanlar iddiaya göre, site yönetimine silah zoruyla el koyan şebeke yüzünden evlerine yerleşemedi.
Read more!
Sitedeki 212 daireyi 785 kişiye sahte 'ikiz satış' yaparak sattığı da öne sürülen N.A. ile Ç.Ş.'nin liderliğindeki şebeke üyeleri ise bazı ev sahiplerini silahla darp etti.
Haberi Hazırlayan: Kenan Butakın
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ