Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Esenyurt'ta 5 kişinin hayatını kaybettiği, 1'i çocuk 6 kişinin ise yaralandığı servis midibüsü kazasına ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Read more!
1'İ ÇOCUK 6 KİŞİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda 27 Aralık saat 17.10 sıralarında meydana gelen kazada Niyazi Çelik yönetimindeki servis midibüsü şarampole yuvarlandı. Pazardan dönen müşterileri taşıyan midibüsün devrildiği kazada servis şoförü Niyazi Çelik (61) ile yolculardan Hacer Çakmakçı (40), Ahmet Kandemir (44), Faranak Tashakornogedehy ve Ayten Özfırat (68) hayatını kaybetti. Yolculardan Resmiye K. (32), Kader Ö. (29), İlknur G. (45), Umut Ö. (12), Ali Ö. (44) ve Pınar A. (19) yaralandı. Yaralılardan 1'inin çocuk olduğu öğrenilirken, 6 kişinin hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

KAZA KAMERADA

Kaza anı, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, servis midibüsünün devrildikten sonra bir süre sürüklendiği ve ardından istinat duvarından aşağı düştüğü görülüyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ