Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü açıklandı! - Basketbol Haberleri

        Fenerbahçe SK yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörünü açıkladı! Yüksek Divan Kurulu Toplantısında kürsüye gelen Ali Koç, Igor Kokoskov'dan boşalan başantrenörlük görevi için biriyle anlaşıldığını duyururken sözü yönetici Sertaç Komsuoğlu'na verdi.

         Ali Koç: Hocamız üç ya da dört transfer istedi
        Ali Koç: Hocamız üç ya da dört transfer istedi Haberi Görüntüle

        Fenerbahçe hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını belirten Komsuoğlu "Kokoskov için herhangi bir tazminat söz konusu değildir. Hocamız Kokoskov ailevi nedenlerden ötürü ayrılmak istedi. Biz şubat ayından itibaren bu senenin yapılanmasını, salonda istediği alanlar dahil olmak üzere her şeyi beraber planladık. Sonra böyle bir talep geldi. Sayın Aleksandar Djordjevic yeni hocamız. İnşallah büyük başarılara imza atacağını düşünüyoruz. Son olarak Milano'yu 4-0'la geçip İtalya'da şampiyon oldu Djordjevic. Fenerbahçe'nin hedefi her zaman ligde şampiyonluk ve EuroLeague'de Final Four'dur. Hedeflerde sapmamız yok" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        ANLAŞMA ÜÇ YILLIK

        Kulüpten yapılan açıklamada da, "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, başantrenörlük görevi için Sırp çalıştırıcı Aleksandar Djordjevic ile üç yıllık anlaşmaya varmıştır. Bu anlaşmanın kulübümüze ve Aleksandar Djordjevic'e hayırlı olmasını diliyor, antrenörümüzün sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz" denildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ