Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer operasyonu başlıyor! Jorge Jesus ne zaman gelecek? - FB son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un kısa süre içerisinde resmen göreve başlaması bekleniyor.

        2

        Sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları sürerken yabancı sayısı can sıkıyor...

        3

        Kiradan dönecek futbolcularla birlikte 16 yabancı oyuncusu bulunan Kanarya, yeni transferler için burada boşluk yaratmak zorunda.

        4

        Samatta, Lemos, Caulker ve Meyer takıma geri dönerken; Rossi, Novak, Valencia, Kim, Szalai, Osayi, Berisha, Gustavo, Tisserand, Crespo, Zajc ve Pelkas takımdaki diğer yabancı oyuncular.

        5

        Sözleşmesi sona eren Jose Sosa ile yollar ayrıldı.

        6

        Samatta, Lemos, Caulker ve Meyer'in kesin olarak takımdan ayrılması istenirken Gustavo, Novak, Valencia, Berisha ve Tisserand topun ağzındaki diğer isimler.

        7

        Kim, Szalai, Rossi, Kim, Osayi, Crespo ve Zajc'a talipler olmasına rağmen yönetim ve Jesus'un bu oyuncularla devam etmek istediği öğrenildi. Ancak astronomik teklifler gelmesi halinde sürpriz ayrılıklar da yaşanabilir.

        8

        Yeni sezonda 12'den fazla yabancı bulundurulamayacağı için Fenerbahçe'de geleceklerden çok gidecek isimler önem kazanmış durumda.

        9

        BERKE'NİN YERİNE SİNAN

        Belçika Jupiler Lig ekibi KAA Gent’te forma giyen ve sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek milli kaleci Sinan Bolat’ın, Fenerbahçe’ye transfer olacağı dile getirildi.

        10

        Belçika basınında yer alan haberlerde; sarı-lacivertlilerin, Bolat ile anlaştığı ve takımdan ayrılan Berke Özer’in yerine 33 yaşındaki kalecinin kadroya dahil edileceği ifade edildi.

        11

        Ayrıca söz konusu haberlerde Sinan Bolat transferinin önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşacağı da aktarıldı.

        12

        Bolat, bu sezon KAA Gent formasıyla 25 maçta forma giyerken, kalesinde 26 gol gördü, 8 müsabakada ise geçit vermedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ