Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışlarına hız verilecek!
Teknik direktör Ersun Yanal'la yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör meselesi henüz çözülebilmiş değil. Sarı-lacivertli kurmaylar, alternatifleri belirlemesinin ardından çalışmalarına hız verecek!
Sarı-lacivertli kurmaylar sürecin hassasiyeti dolayısıyla acele etmeden en doğru kararı vermeye çalışıyor.
Bu yüzden birçok adayla görüşmeler belli bir standartta devam ederken hala en net istenen aday konusunda çalışmalar sürüyor.
Bu adayın ve alternatif planların belirlenmesinin ardından görüşmelere hız verilmesi planlanıyor.
Fenerbahçe’de başkan Ali Koç’un sportif direktör kurumuna olan inancını belirtmesi de bir yandan bu durumu da önemli bir süreç olarak önümüze çıkarıyor.
Fenerbahçe, teknik direktör konusunda yapılan çalışmanın bir benzerini de sportif direktörlük makamı için de yürütüyor.
Burada da sportif direktör ile teknik direktör arasındaki uyumun yakalanması da bir kriter olarak masada duruyor.
Hangi göreve daha önce atama yapılacağı henüz net olmasa da Fenerbahçe’de alınacak kararların mutlaka bir uyum içerisinde olması planlanıyor.