Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe BOMBA! Son dakika: Fenerbahçe tarnsferde hız kesmiyor! İki isim birden - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Devre arası transfer döneminde Mesut Özil, Bright Osayi-Samuel ve Attila Szalai'yi kadrosuna katan Fenerbahçe hız kesmiyor.

        2

        Fenerbahçe bir başka yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertliler, Porto'nun golcüsü Moussa Marega transferinde büyük aşama kaydetti.

        3

        Porto'nun 29 yaşındaki forveti Moussa Marega, uzun süredir Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alıyordu.

        4

        Fenerbahçe yönetiminin, 2017 sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuyu Türkiye'ye gelme konusunda ikna ettiği öğrenildi.

        5

        Sakatlıktan dönen Samatta ve Mame Thiam’ın formda görüntüsüne rağmen hücum hattını sağlamlaştırmak isteyen sarı lacivertliler, Marega transferiyle birlikte forvetteki skorer golcü eksikliğini gidermeyi planlıyor.

        6

        VİSCA BOMBASI

        Öte yandan Fenerbahçe'de Başakşehir'in yıldız oyuncusu Edin Visca ismi gündeme geldi.

        7

        Sportif direktör Emre Belözoğlu'nun Visca için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'la görüşmelerini sürdürdüğü öne sürüldü.

        8

        Galatasaray ve Trabzonspor'un da peşinde olduğu Visca'nın Fenerbahçe'ye yakın olduğu kaydedildi.

        9

        İRFAN CAN KAHVECİ TEKLİFİ

        Öte yandan Fenerbahçeli kurmaylar, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan İrfan Can Kahveci konusunda da Başakşehir ile görüşmelerini sürdürüyor.

        10

        Marsilya'nın da devreye olduğu 25 yaşındaki yıldız oyuncu için Fenerbahçe'nin teklifinin 8 milyon Euro + Deniz Türüç olduğu öğrenildi. Görüşmelerin kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.

        11

        Galatasaray'ın teklifinin ise 6 milyon Euro + Ömer Bayram olduğu biliniyor.

        12

        COLLEY İDDİASI

        Yoğun maç trafiğinde alternatifli bir kadro ile yoluna devam etmek isteyen Fenerbahçe için bu kez İtalya’dan bir transfer iddiası geldi.

        13

        Listesinde birçok oyuncu bulunan sarı-lacivertlilerin Sampdoria forması giyen Omar Colley için temasa geçtiği belirtildi.

        14

        1.91 boyundaki 28 yaşındaki Gambiyalı stoperin İtalyan ekibiyle 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ