Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe'nin golünde VAR incelemesi! Dirar ile Feghouli arasındaki pozisyonda... - Galatasaray Haberleri

        Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın 73. dakikasında Fenerbahçe'nin Eljif Elmas ile attığı golde Video Yardımcı Hakem incelemesi yapıldı.

        Eljif Elmas'ın golünden önce Dirar ile Feghouli arasındaki pozisyonda Dirar'ın Feghouli'ye faul yaptığı itirazları üzerine pozisyonu inceleyen VAR Hakemi Bülent Yıldırım bir süre hakem Ali Palabıyık ile temasta kaldı.

        Pozisyonun incelenmesinin tamamlanmasının ardından hakem Ali Palabıyık kararını değiştirmedi ve Eljif Elmas'ın attığı golü verdi. Palabıyık'ın kararının ardından Galatasaraylı futbolcular yoğun itirazlarını sürdürdü.

        ALİ PALABIYIK'IN DERBİ RAPORU

        Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık yönetti. Palabıyık mücadele 1 kırmızı, 8 sarı kart çıkardı.

        Sarı-lacivertli futbolcu Hasan Ali Kaldırım’a ilk önce sarı kart veren Ali Palabıyık, VAR’a gittikten sonra kırmızı kartına başvurdu. Ankara bölgesi hakemi sarı-lacivertlilerden Mehmet Topal, Victor Moses, Tolgay Arslan ve Soldado’ya, sarı-kırmızılılarda ise Younes Belhanda, Mariano ve Henry Onyekuru ve Sinan Gümüş'e sarı kart verdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ