Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Adana Demirspor maçına doğru! VEDA GÜNÜ - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında bu akşam sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Nef Stadı'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Sarper Barış Saka yönetecek.

        2

        Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-kırmızılı takım, geride kalan 36 karşılaşmada 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 yenilgi yaşadı. Galatasaray, 37. haftaya 48 puanla 13. sırada girdi. Adana Demirspor ise 36 müsabakada topladığı 52 puanla 9. sırada bulunuyor.

        3

        SON 2 MAÇINDA 1 PUAN

        Galatasaray, Süper Lig'de son 2 maçında sadece 1 puan alabildi. Ligde kötü bir sezon geçiren ve inişli çıkışlı bir grafik çizen Galatasaray, 35. haftada sahasında 3-2 kaybettiği Demir Grup Sivasspor maçının ardından 36. haftada da deplasmanda Medipol Başakşehir ile golsüz berabere kaldı.

        4

        2 EKSİK

        Sarı-kırmızılı ekipte 2 futbolcu sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan futbolculardan Alpaslan Öztürk ve Omar Elabdellaoui, Adana Demirspor'a karşı sahaya çıkamayacak.

        5

        VEDA MAÇI

        Nef Stadı'nda bu sezonun son iç saha maçına çıkacak olan Galatasaray'da Adana Demirspor karşılaşması bir anlamda taraftarlara veda olacak.

        6

        Tazminat görüşmeleri devam eden teknik direktör Torrent ile sezon sonunda sözleşmeleri sona eren isimler taraftarların önüne son kez çıkacak.

        16

        Babel

        17

        Kerem

        18

        Gomis

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ