Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS maçı ne zaman? İşte Fatih Terim'in 11'i - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 25. haftanın kapanış maçında Antalyaspor'u konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

        2

        Süper Lig'de 24 maçta 13 galibiyet 7 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekip, 4 kez de mağlup oldu. 46 puanı bulunan Galatasaray, 1 maç eksiğiyle lider Medipol Başakşehir'in 11 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

        3

        TERİM'DEN 2 FORVET HAMLESİ

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Erzurum maçının ardından takımının oyunundan memnun olmadığını ifade eden teknik direktör Fatih Terim, Antalya karşılaşmasına çift forvetle çıkmaya hazırlanıyor.

        4

        Hücum anlamında etkisiz kalan takımının gol yollarında daha etkili olmasını isteyen deneyimli teknik direktör, Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou’yu ilk kez ilk 11’de sahaya sürmeyi düşünüyor.

        5

        Henry Onyekuru’nun son haftalardaki etkisiz oyunundan memnun kalmayan deneyimli teknik adamın, henüz kesin kararını vermese de Mitroglou’yu görevlendirebileceği ifade edildi.

        6

        Terim’in aklındaki diğer seçenek ise Yunan golcünün yerine Emre Akbaba’yı oynatarak orta sahayı güçlendirmek…

        7

        NAGATOMO YETİŞMEDİ

        TT Stadı’nda bugün 20.00’de Antalya’yı ağırlayacak olan Galatasaray’da tek eksik bulunuyor. 2 hafta önce oynanan Akhisar maçının ardından arka çapraz bağında ikinci derece esneme tespit edilen ve geçen hafta Erzurum’a da götürülmeyen Yuto Nagatomo, henüz iyileşemedi.

        8

        Haftayı tedaviyle geçiren Japon sol bek için seferber olan sağlık heyeti, teknik direktör Fatih Terim’in isteği doğrultusunda tecrübeli oyuncu için özel bir program hazırladı. Ancak ağrıları geçmeyen Nagatomo’nun Antalya karşılaşmasında forma giyemeyeceği kaydedildi. Deneyimli oyuncunun yerine Antalya önünde Emre Taşdemir ilk 11 başlayacak.

        9

        Galatasaray'ın Antalyaspor karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

        Muslera

        19

        Mbaye Diagne

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ