Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da kriz tatlıya bağlandı! İşte görüşmenin perde arkası! GS haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Fatih Terim'in Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamalar olay yaratmış ve Cengiz de Terim'e cevap verince ufak çaplı bir kriz doğmuştu.

        2

        Terim, maçtaki tartışılan penaltı pozisyonuyla ilgili "O konuda konuşmak istemiyorum. Ben konuştuğum zaman ceza alıyorum. Biraz da ceza almayanlar konuşsun" açıklamasını yaparken Mustafa Cengiz de katıldığı bir cenazede Terim'le ilgili konuşmuş ve "Herkes kendi görevini yapmalı" mesajı vermişti.

        3

        Terim'in sözlerine içerleyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İmparator'a "Ben herkesin vazifesini yapmasını bekliyorum, özelikle herkes vazifesini yapacak. Herkes vazifesini yaptığında saatin dişlileri gibi çarklar çalışacak ve geçmiş yıllarda olduğumuz gibi biz şampiyonluğa ulaşacağız"

        4

        "Hoca kendi açısından haklı olabilir. Bütün mesele az önce dediğim gibi kendi görevini yapması. Konsantrasyonunu bozmaması. Taraftarın, yöneticinin, teknik heyetin, oyuncuların, yönetimin de görevini yapması…" ifadeleriyle yanıt vermişti.

        5

        Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'e cevap vermeden önce Ankara dönüşünde Fatih Terim'e kızdığı için takım uçağına binmemişti.

        6

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Galatasaray'da açıklamalarla doğan ufak çaplı kriz tatlıya bağlandı!