Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray ASLAN'A FRANSA'DAN TRANSFER MÜJDESİ! Galatasaray son dakika transfer haberleri! - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, Marcao'nun da Sevilla'ya satışıyla birlikte bir tık rahatladı. Başarı bonuslarıyla birlikte 15 milyon Euro'luk bir gelir elde eden sarı-kırmızılılar transferde de gaza bastı.

        2

        Okan Buruk'un raporu doğrultusunda önceliğini orta saha transferine veren sarı-kırmızılıların ilk hedefi da Idrissa Gueye...

        3

        Kadrosuna yeni orta sahalar da katan PSG'nin yeni sportif direktörü olan Luis Campos kadrodaki oyuncu sayısını düşürmek istiyor.

        4

        Fransız basınında çıkan haberlere göre PSG, 1 yıllık sözleşmesi kalan Gana Gueye'ye kadroda düşünmediklerini iletti.

        5

        Gueye ile Galatasaray'ın dışında üç Fransız ekibinin ilgilendiği, İngiltere'den de 1 kulübün talip olduğu belirtildi.

        6

        Gueye'nin de PSG'den 1 yıllık alacaklarını istediği, Fransız ekibinin bunu ödemesi durumunda Galatasaray'ın 2+1 yıllık teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

        7

        L'Equipe'in haberine göre Galatasaray, Gueye ve PSG ile bugün bir görüşme gerçekleştirecek. Transferde somut adımların atılması bekleniyor.

        8

        Gueye geçen sezon Paris Saint Germain ile 33 maça çıkarken, 4 gol 1 asistlik katkı yapmıştı.

        9

        OMAR ELABDELLAOUI'DEN SÖRLOTH İTİRAFI:

        Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Omar Elabdellaoui yeni sezon öncesi TRT Spor'a çok özel açıklamalarda bulundu. Adı Galatasaray'la anılan Botheim ve Solbakken'le ilgili de konuşan tecrübeli futbolcu, vatandaşı Sörloth'la ilgili de itirafta bulundu. Elabdellaoui'nin sözleri şöyle:

        10

        "Norveç Milli Takımı'ndan iyi arkadaşlarım. Galatasaray'la ilgili nasıl bir kulüp diye sorular soruyorlar. Galatasaray'ın ne kadar büyük ve inanılmaz bir kulüp olduğunu anlatıyorum. Onlar için Galatasaray'da oynamak onur olur. Benim bakış açımı biliyorlar. Bu formayı giymenin ne kadar büyük bir onur olduğunu konuştuk"

        11

        Sarı-kırmızılı takımda santrfor bölgesi için İsviçreli futbolcu Haris Seferovic, satın alma opsiyonuyla kiralanması halinde düşünülüyor.

        12

        1.86 boyundaki solak forvet, Benfica'dan önce Frankfurt, Sociedad, Fiorentina, Novara, Lecce, Xamax, Grasshoppers, Zürich ve Luzern gibi takımların formalarını giydi. Aynı zamanda İsviçre Milli Takımı'nda da oynayan Bosna Hersek kökenli Seferovic, 86 milli maçta 25 kez fileleri havalandırdı.

        13

        Bu mevki için alternatif isimler arasında yer alan Umut Bozok'un, istediği yıllık ücretten dolayı transferi şu an için zor görünüyor.

        14

        Daha önce girişimde bulunulan Norveçli hücum oyuncusu Ola Solbakken'in, teknik direktör Okan Buruk'un tam istediği tarzda bir oyuncu olmadığı, bu nedenle de transferinin geri plana düştüğü öğrenildi.

        15

        BOEY'E GELEN TEKLİF REDDEDİLDİ!

        Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosuna dahil edilmeyen Sacha Boey'in kiralanması ya da bonservisiyle satışı düşünülüyor.

        16

        Fransız futbolcuya 1,5 milyon Euro'luk bir teklif geldiği ancak Galatasaray'ın Boey'den 3 milyon Euro'luk beklentisinin olduğu öğrenildi.

        17

        SAVUNMAYA YERLİ ATAĞI

        Avusturya’nın Bad Waltersdorf Kasabası’nda kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray, önceki gün Sturm Graz’la sezonun ilk maçına çıktı.

        18

        Hazırlık mücadelesini 2-1 kaybeden Cimbom’da savunmada yapılan basit hatalar dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon boyunca tandemi oluşturan Marcao’nun satılmasının yanı sıra Nelsson’un da maçta forma giymemesi, Aslan’ın savunmasını zayıflattı.

        19

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Konyaspor’dan alınan Abdulkerim Bardakcı’nın dışında ilk 11’e bir stoper takviyesi daha yapmak isteyen Özbek yönetimi, tercihini yerliden yana kullanma kararı aldı.

        20

        Geçtiğimiz haftalarda nabız yoklanan Mert Müldür’e 7 milyon, Kaan Ayhan’a ise 5 milyon Euro istenmesi neticesinde görüşmeler tıkanmıştı.

        21

        Ancak Marcao’dan gelen parayla birlikte bu isimler için de şartların zorlanacağı ifade edildi.

        22

        Aslan’ın bir diğer alternatifi ise altyapısından yetişen Ozan Kabak…

        23

        Schalke 04’ün gözden çıkardığı Ozan için kiralama formülünü masaya yatıran Galatasaray, eski oyuncusuna yeniden Parçalı formayı giydirmeyi hedefliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ