Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri... Saracchi atağı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Devre arasında geniş çaplı bir kadro operasyonuna hazırlanan ancak mali kriterler sebebiyle eli kolu biraz bağlı olan Galatasaray’da sol şeritte hareket var. Sağ bekte yabancı kuralına takılan ve lisansı çıkarılamayan Martin Linnes yeniden takıma dönecek.

        2

        İki kanadı da güçlendirmek isteyen Cimbom'da sol bek konusunda da radara giren isim Bundesliga takımı Leipzig’de forma giyen ve şu ana kadar 4 maçta süre alan Marcelo Saracchi var.

        3

        Yönetim, Bruma’nın satışında iyi ilişki içerisinde olduğu Almanlara Saracchi için ilk girişimlerini yaptı.

        4

        Ekonomik adımlar atmak durumunda bulunan ve bonservis alımına girmeyecek olan sarı-kırmızılılar, 21 yaşındaki sol beki 1,5 sezonluğuna kiralamak istediğini kulübüne bildirdi.

        5

        Leipzig cephesinden henüz bir cevap gelmedi. Uruguaylı olan Saracchi’yi ikna işi ise Fernando Muslera’ya bırakıldı.

        6

        Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Saracchi, geçen sezon başında River Plate’den 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

        7

        BELÇİKALI GOLCÜ

        Öte yandan Yahoo Sport'un muhabiri Manu Lonjon, Galatasaray'ın forvet adayları arasında ise Heracles forması giyen Cyriel Dessers’in de bulunduğunu ileri sürdü. 25 yaşındaki Belçikalı forveti West Ham United ve Cagliari de istiyor.

        8

        EMRE ÇOLAK GELMEK İSTİYOR

        Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki kariyerine noktaya koyarak 1.5 ay önce İstanbul’a gelen Emre Çolak’ın, menajeri Ahmet Bulut aracılığı ile Sarı Kırmızılı yönetime bu dileğini de açık açık ilettiği ortaya çıktı. Bulut’un bonservisi elinde olan Emre Çolak’ı Galatasaray’a önerdiği ifade edildi. Son kararı ise Fatih Terim verecek.

        9

        SİVAS'A KANCA

        Öte yandan Galatasaray'ın Sivasspor'un 2 yıldızı Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş için önümüzdeki günlerde görüşmelere başlaması bekleniyor.

        10

        Öncelikle devre arasında uygun bir bonservis bedeliyle iki futbolcuyu transfer etmek isteyen Cimbom, Sivas'tan onay çıkmazsa sezon sonunda iki oyuncuyu almak için uğraşacak.

        11

        ANDONE BRIGHTON'A DÖNÜYOR

        Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'dan kiraladığı Florin Andone'un sözleşmesi feshedilecek. Sakatlık sebebiyle uzun süre sahalarda olamayacak Rumen yıldızın İngiltere'ye döneceği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ