Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Galatasaray İlkokulu kura sonuçları açıklandı! İşte Galatasaray İlkokulu başvuru sonuçları sorgulama

        Galatasaray İlkokulu 1. sınıf için her sene 50 öğrenci kura ile belirleniyor.Bu seneki başvurulara yoğun ilgi dikkatleri çekti. Daha önce Vakıfa yapılması istenen 750 liralık bağış bu sene kaldırılıp, sadece 80 liralık kayıt parası alınması da başvurularda yoğunluğa neden oldu. 17 Haziran'da başlayan 66 - 84 aylık çocukların başvuruları 26 Haziran'da sonaermişti. Bugün gerçekleşen kura çekilişinin ardından sonuçlar belli oldu. İşteGalatasaray İlkokulu kura sonuçları sorgulama...

        GALATASARAY İLKOKULU KURAÇEKİLİŞ SONUÇLARI

        Başvuruların ardından kura, 28 Haziran 2019 Cuma günü saat 10.00'da, Galatasaray Lisesi Beyoğlu binasında, Noter, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi, Galatasaray Lisesi ve Galatasaray İlkokulu yetkilileri huzurunda velilere açık biçimde piyango yöntemiyle çekildi. Çekiliş sonucunda 50 aday öğrenci yedek liste olmadan belirlendi. Kurada isimleri belirlenen aday öğrencilerin listesine Habertürk ulaştı. Kura sonuçları aynı zamanda bugün www.gsl.gsu.edu.tr adresindeki web sitesinde yayımlanacak.

        KURA SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

        KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARINA HABERTÜRKULAŞTI

        KAYITLAR NE ZAMAN?

        Kurayla belirlenen aday öğrencilerin Galatasaray İlkokulu'na ön kayıtları 01-02-03 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacak. Okula ön kayıt için istenen belgeler aday öğrencilerin velilerine 28 Haziran 2019 Cuma günü yapılacak toplantıda bildirilecek.

        Ön kayıt süresi bitiminde belirlenen 50 kişilik kontenjanın dolmaması halinde, başvuru listesindeki adaylar arasında 04 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 10.00'da yeniden aynı yerde ve aynı yöntemle kura çekilişi yapılacak. İkinci kuranın ardından tespit edilen aday öğrencilerin ön kayıtları 05 Temmuz 2019 Cuma günü yapılacak.

        Kura ile seçilen öğrencilerin kesin kayıt işlem ve tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı Mevzuatına göre Galatasaray İlkokulu Müdürlüğü'nce yapılacak.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ