Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray - Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri! - Trabzonspor Haberleri
        1

        Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray, Trabzonspor'u konuk edecek. Son 5 maçında 4 puan alabilen ve şampiyonluk yarışında geriye düşen Galatasaray sahaya birçok önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Ankaragücü beraberliğiyle yarışta geriye düşen Trabzonspor'un ise Başakşehir'in kazandığı haftada puan kaybına tahammülü yok!

        2

        Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç saat 21.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ligde son 5 maçında sadece 4 puan alabilen ve şampiyonluk yarışında geri düşen sarı-kırmızılı ekip, haftaya 52 puanla lider Medipol Başakşehir'in 8 puan arkasında 4. sırada girdi. Turuncu-lacivertlilerin dün aldığı galibiyetle 11 puan geriye düşen sarı-kırmızılıların birçok eksiği bulunuyor.

        3

        Kiralık geldiği Monaco ile yaşanan sözleşme krizinden dolayı Galatasaray'a veda eden Henry Onyekuru, Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda, Fernando Muslera, Florin Andone ve Mario Lemina sakatlıkları, Adem Büyük ise cezası nedeniyle karşılaşmada görev yapamayacak.

        4

        Sakatlıkları bulunan Marcao ve Radamel Falcao'nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Terim'in dün forma beklediğini açıklayan Marcao'yu oynatması, Falcao'yu ise riske etmemeyi düşündüğü öğrenildi.

        5

        DÖRT FUTBOLCU SINIRDA

        Galatasaray'da Trabzonspor mücadelesi öncesinde 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte Jean Michael Seri, Sofiane Feghouli, Ömer Bayram ve Marcelo Saracchi, kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 31. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında görev yapamayacak.

        6

        FIRTINA'YA SAKATLARDAN İYİ HABER

        Trabzonspor'da kart cezalıları Portekizli futbolcu Joao Pereira ile İranlı stoper Majid Hosseni, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.