Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kulüplerden yardım kampanyası - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yaptıkları açıklamalar ile depremzedeler için yardım kampanyası düzenleyeceklerini duyurdu.

        GALATASARAY

        "Galatasaray Spor Kulübü olarak merkezi Kahramanmaraş olan ve tüm ülkemizi etkileyen depremle ilgili gelişmeleri üzülerek takip etmekteyiz. AFAD iş birliğinde resmi derneklerimiz, spor okullarımız ve taraftar grubumuz vasıtasıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu ve Taçspor Tesisleri'nde toplanacak yardımlar ihtiyaç olan bölgelere ulaştırılacaktır. Tüm sporseverlerin desteğini bekliyoruz.

        İhtiyaç listesi:

        1.Çadır İçi Soba

        2.Uyku Tulumu

        3.Standart ve Termal Battaniye

        4.Cep Isıtıcısı

        5.Yedek Şarj Üniteleri ve Powerbank

        6.Termal İçlik (Bebek/Çocuk/Yetişkin)

        7.Kışlık Eldiven/ Bere/ Atkı (Bebek/Çocuk/Yetişkin)

        8.Polar Battaniye, Polar Ara Katman

        9.Kalın Kazak

        10.Kışlık Bot (Yetişkin/Çocuk)

        11.Kışlık Çorap

        12.Bebek Maması

        13.Hijyen Malzemeleri (Bebek Bezi/ Hijyenik Ped)

        14.El Feneri ve kalem pil

        REKLAM

        Galatasaray Taçspor Tesisleri: Küçükbakkalköy, Prof. Dr. Hıfzı Özcan Cd. No:29, 34750 Dudullu Osb / Ataşehir / İstanbul"

        BEŞİKTAŞ

        Beşiktaş Kulübü, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlar için AFAD´ın başlattığı kampanyaya destek olmak amacıyla Yardım Komisyon Komitesi oluşturduğunu duyurdu.

        Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle;

        "Kulübümüz, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere AFAD´ın düzenlediği yardım kampanyasını desteklemektedir.

        Kulübümüz bünyesinde AFAD´ın başlattığı kampanyaya destek olmak amacıyla Yardım Komisyon Komitesi oluşturulmuştur.

        Taraftarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan aşağıda belirtilen listedeki kullanılmamış ihtiyaç malzemelerini, AFAD tarafından deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gönderilmek üzere; Vodafone Park´a ulaştırmalarını rica ederiz.

        Türk Kızılay´a ait kan bağış aracının da depremden yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımızın tedavilerinde kullanılmak üzere Vodafone Park´ta kan bağışı toplayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.

        İhtiyaç listesi:

        1. Çadır İçi Soba

        2. Uyku Tulumu

        3. Standart ve Termal Battaniye

        4. Cep Isıtıcısı

        5. Yedek Şarj Üniteleri ve Powerbank

        6. Termal İçlik (Bebek/Çocuk/Yetişkin)

        7. Kışlık Eldiven/ Bere/ Atkı (Bebek/Çocuk/Yetişkin)

        8. Polar Battaniye, Polar Ara Katman

        9. Kalın Kazak

        10. Kışlık Bot (Yetişkin/Çocuk)

        11. Kışlık Çorap

        12. Bebek Maması

        13. Hijyen Malzemeleri

        14. El Feneri, Kalem Pil

        Vodafone Park: Vişnezade Mahallesi Kadırgalar Caddesi No:1 Vodafone Park Otopark Girişi Kat:1 34357 Beşiktaş - İstanbul

        Not: Yardım malzemeleri, Vodafone Park sporcu girişi alanının yanında bulunan deprem yardım merkezinde toplanacaktır."

        FENERBAHÇE

        Fenerbahçe, 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

        Sarı-lacivertli kulüpten kampanyayla ilgili yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Ülkemizi hüzne boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için halkımızın AFAD ihtiyaç listesi kapsamında deprem bölgesine yapmak istedikleri malzeme destekleri için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni kullanıma açtığımızı, toplanacak tüm malzemeleri Kadıköy Belediyesi ile koordineli olarak afet bölgesine göndereceğimizi halkımızın bilgisine sunuyoruz. Fenerium'dan battaniye, kazak, atkı, bere gibi kışlık malzemeleri afet bölgesine gönderim için hazırlığımızı tamamladığımızı paylaşmak istiyoruz. Bir kez daha Türkiye'mize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, deprem bölgelerindeki tüm arama kurtarma ekiplerine güç ve kuvvet diliyoruz."

        AFAD ihtiyaç listesinde ısıtıcı, battaniye, nevresim takımı, yastık, gıda kolisi, kuru gıda, hijyen seti, kadın hijyen seti, temiz kıyafet, temiz bebek kıyafeti, uyku tulumu, bebek maması, powerbank, atkı, bere, eldiven gibi ürünler yer alıyor.

        TRABZONSPOR

        Trabzonspor, depremzedelere el uzattı. Bordo mavili kulüp, ülkeyi yasa boğan felaketten etkilenen vatandaşlara TS Club depolarında bulunan tüm giyecekler ile atkı ve battaniye gibi ihtiyaç malzemelerini göndereceğini duyurdu. Trabzonspor´dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz; ülkemizi büyük hüzne boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere çalışmalara başlamıştır. Bununla ilgili olarak ivedilikle AFAD'ın yardım kampanyasına destek olmak üzere TS Club depolarımızda bulunan tüm çocuk, kadın ve erkek mont, bere, eldiven, sweatshirt, yağmurluk, atkı ve battaniye gibi ürünler depremzedelere ulaştırılacaktır. TS Club TIR´ımız yarın Trabzon Valiliği´nin koordinasyonu eşliğinde depremzedelere yardım ulaştırmak için hareket edecektir. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" denildi.

        ANTALYASPOR

        Antalyaspor, 10 TIR yardımı afet bölgesine ulaştıracak

        Antalyaspor Kulübü, AFAD'ın yardım kampanyasına destek olmak üzere Antalyaspor Store depolarında bulunan tüm mont, atkı, bere, eldiven, sweatshirt, yağmurluk ve battaniye gibi ürünlerin 10 TIR'la depremzedelere ulaştıracağını duyurdu.

        Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

        "Kulübümüz, deprem felaketinden etkilenen yurttaşlarımızın yaralarını sarmak üzere çalışmalara başlamıştır.

        AFAD'ın yardım kampanyasına destek olmak üzere Antalyaspor Store depolarımızda bulunan tüm mont, atkı, bere, eldiven, sweatshirt, yağmurluk ve battaniye gibi ürünler depremzedelere ulaştırılacaktır.

        Yönetimimizin yanı sıra Antalyaspor sevdalıları ve 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği'nin işbirliği ile toplanan 10 TIR yardım, afet bölgesine ulaştırılmak üzere hazırlanmaktadır. Deprem bölgelerine bireysel olarak yardım ulaştırmak isteyen taraftarlarımız: Muratpaşa Meltem Mahallesi, 3802 Sokak, No:4 adresinde yer alan Hasan Subaşı Tesislerimize yardımlarını iletebilirler."

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ