Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuğçe Aral kimdir? Tuğçe Aral'dan Halil Umut Meler'e tepki!
        1

        Galatasaray liderlik yolunda büyük darbe aldı. Ankaragücü deplasmanında 3 puan bırakan Galatasaray’da maç sonu hakem Halil Umut Meler’e büyük tepki vardı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kaptan Arda Turan ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın çok sert sözlerle yüklendiği Halil Umut Meler'e çok sert tepki gösterdi. Hakem Meler, verdiği kararlar sonrasında sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

        2

        Mücadeleyi evinden takip eden manken Aral, Galatasaray 2-0 gerideyken Mostafa Mohamed’in kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası Halil Umut Meler’in fotoğrafını paylaştı ve "Sen hakemsen ben ABD başkanıyım." notunu düştü.

        3

        Fanatik Galatasaray taraftarı olan Tuğçe Aral, daha önce sarı kırmızılı ekibin birçok maçını Türk Telekom Stadı’nda takip etti. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Aral’ın Instagram’da 451 bin takipçisi bulunuyor.

        4

        TUĞÇE ARAL HAKKINDA

        1991 doğumlu model, manken, şarkıcı ve sunucu Tuğçe Aral Türkiye’nin en uzun bacaklı modeli olarak tanınmaktadır. Aral’ın bacak boyu 118 cm’dir.

        5

        Gürcistan göçmeni ve Karadenizli olan Tuğçe Aral, İstanbul’da doğdu ve büyüdü. 2010 yılında katıldığı bir modellik yarışması aracılığıyla keşfedildi. Yarışmada ‘bayan bacak’ ünvanı aldı. 6 senede 3 ayrı tescil aldı, ‘bayan bacak’ olarak akıllarda kaldı.

        6

        2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında Best Swimsuit seçildi. 2014’de Miss Freedom Of Turkey yarışmasında birinci olarak Kraliçe ünvanı aldı. 2010 itibariyle modelliğe aktif olarak başladı. Bu seneye kadar çok sayıda marka ve modacının defilelerinde ve fashion weeklerde yer aldı. Hala birçok markanın ve modacıların defilelerinde çıkıyor. Bugüne kadar yurtdışı ve Türkiye’de düzenlenen 16 ayrı modellik ve güzellik yarışmasında jüri üyeliği yaptı. Beden ölçüleri 90-59-92.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ