Yavuzeli ilçesinde yağış etkili oldu Sağanak sonrası dağlardaki su yollarından yağmur suları akmaya başladı
Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde etkili olan sağanak sonrası cadde ve sokaklarda su birikintisi oluşurken, dağlardaki su yollarından yağmur suları akmaya başladı.
Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde öğle saatlerinde sağanak etkili oldu. Etkili olan sağanak sonrası kuraklık korkusu yaşayan vatandaşlar rahat nefes alırken yüksek kesimlerde etkisi daha yüksek olan yağış nedeniyle dağlardan su akmaya başladı.
İlçede yağışın gün içerisinde aralıklarla etkili olması bekleniyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.